ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δώρο 5 ευρώ για online αγορές εισιτηρίων μέσω Masterpass

Φωτογραφία: Υπουργείο Υποδομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η Mastercard τώρα κάνουν τα ταξίδια σας μοναδικά!

Κάντε τις αγορές σας με κάρτες Mastercard® μέσω Masterpass ΤΜ στο site της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και απολαύστε μία νέα εμπειρία πληρωμών, καθώς και επιστροφή €5.

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η Mastercard σας δίνουν έναν ακόμη λόγο για να επιλέξετε τις online αγορές για τα εισιτήριά σας και να ανακαλύψετε μία νέα και ασφαλή αγοραστική εμπειρία, μέσω του Masterpass -της παγκόσμιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Mastercard.

Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε εισιτήριο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, με τη συνδεδεμένη συσκευή σας, μπαίνοντας απλά στο www.trainose.gr.

Συγκεκριμένα, από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, για όλες τις online αγορές εισιτηρίων άνω των 10€ -με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard ® μέσω Masterpass TM – κερδίζετε 5€ επιστροφή!

Επισκεφθείτε το tickets.trainose.gr, επιλέξτε την επόμενη διαδρομή σας από το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και κάντε την αγορά των εισιτηρίων σας μέσω Masterpass, για να κερδίσετε αυτό το ξεχωριστό προνόμιο.

Γιατί να επιλέξετε το Masterpass:

Το Masterpass ΤΜ , η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της Mastercard, αποθηκεύει όλα τα στοιχεία χρέωσης (όλες τις κάρτες σας) και παράδοσής σας (διευθύνσεις) σε ένα σημείο. Λειτουργεί με όλες τις κάρτες των συνεργαζόμενων τραπεζών και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Masterpass.gr και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του Masterpass ΤΜ .

Κάντε την εγγραφή σας στο ψηφιακό wallet της επιλογής σας και απολαύστε τις online αγορές σας με ασφάλεια και άνεση, με μερικά μόνο κλικ στη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout)..

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*