Έκπτωση 20% σε πάρκινγκ του Μετρό για δημότες τριών δήμων

Με έκπτωση 20% επί των επίσημων τιμοκαταλόγων θα σταθμεύουν οι δημότες τριών δήμων σε δύο πάρκινγκ του Μετρό. Την έκπτωση δικαιούνται οι δημότες Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας για το πάρκινγκ του σταθμού Αγία Μαρίνα καθώς και οι δημότες Αγίας Παρασκευής για το πάρκινγκ του σταθμού Νομισματοκοπείο.

Η παροχή της έκπτωσης θα γίνεται με την επίδειξη βεβαίωσης μόνιμου κατοίκου την οποία θα εκδώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κάθε δήμου.

Την περασμένη εβδομάδα υπεγράφησαν οι συμφωνίες συνεργασίας των τριών δήμων με την ΣΤΑΣΥ κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, κ. Σταύρος Στεφόπουλος επισήμανε ότι  «η συμφωνία με τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΣΤΑΣΥ, αλλά και για την προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι συνεργασίες αυτές έχουν ως κεντρικό στόχο την προώθηση της συνδυαστικής χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και του ΙΧ αυτοκινήτου, καθώς και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών».

Μέσα στο 2018 αναμένεται να λειτουργήσουν από ιδιώτες, μετά από τη μίσθωσή τους από την Αττικό Μετρό, χώροι στάθμευσης στους σταθμούς Χαλάνδρι, Εθνική Άμυνα και Δουκίσσης Πλακεντίας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*