Έκδοση Athena Card αίτηση

Έκδοση Athena Card αίτηση

13 Comments

  1. Μια παπαριά και μισή είναι η εφαρμογή. Συνέχεια failure λόγω “μη κανονικού” ονόματος μου βγάζει και τα στοιχεία είναι συμπληρωμένα ορθότατα. Από το 1995 ιντερνετάς είμαι, έχω συμπληρώσει στοιχεία σε χιλιάδες ιστοσελίδες, τέτοια προχειρότητα δεν έχω ξαναδεί. Πόσο, μα πόσο μακάκες είναι που μια web αίτηση δεν μπορούν να στήσουν σωστά εν έτι 2018…

    • Την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ. Όλο το στήσιμο της σελίδας τους είναι πολύ πρόχειρο. Κανέναν δεν βρίσκεις να σου απαντήσει υπεύθυνα. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι, τι περιμένεις.

  2. Μετα την αιτηση που βλεπουμε σε πιο σταδιο ειναι η καρτα για ανεργους και ποσο καιρο κανει να ερθει,ξερει κανενας γιατι πηρα στον οασα και μου λενε ειναι αρμοδιοτητα του ηδικα να την εγκρινει..

  3. ειναι δυνατον??εκδοση για αμεα καρτα.μα ποσο τριαγικο το θέμα με τισ καρτεσ??βγαζει το παρακατω μνμ..και οχι τιποτε αλλο παιρνεισ και στην εξυπηρετηση πελατων και τα ντουγανια που δουλευουν εκει μεσα δεν ξέρουν τίποτα…που ακριβωσ θα ενημερωθουμε???

    Failure of Web Server bridge:No backend server available for connection: timed out after 10 seconds or idempotent set to OFF or method not idempotent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*