Καραμανλής: Οι παλινωδίες με το ηλεκτρονικό εισιτήριο συνεχίζονται

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Φεβρουάριος πέρασε, οι μπάρες έχουν κλείσει σε 6 μόνο σταθμούς, και οι παλινωδίες με το ηλεκτρονικό εισιτήριο συνεχίζονται».

Πλήρης Δήλωση

«Μετά την κατακραυγή για την προχειρότητα και τα προβλήματα που προκάλεσε ο τρόπος εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών είχε δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έκλειναν οι μπάρες στο μετρό και το σύστημα θα λειτουργούσε κανονικά.

Ο Φεβρουάριος πέρασε, οι μπάρες έχουν κλείσει σε 6 μόνο σταθμούς, και οι παλινωδίες με το ηλεκτρονικό εισιτήριο συνεχίζονται

Η Κυβέρνηση αδυνατεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα να ταλαιπωρεί τους πολίτες και να ζημιώνει τη δημόσια περιουσία».

Σημείωση: To athenstransport.com δημοσιεύει ανακοινώσεις κομμάτων, πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ομάδων και οργανώσεων σχετικά με τις συγκοινωνίες όταν στέλνονται στη διεύθυνση [email protected]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*