Συνάντηση προέδρου ΟΑΣΑ με το δήμαρχο Περιστερίου

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Μιχάλη Κακλαμάνο, επισκέφτηκε σήμερα το Δημαρχείο Περιστερίου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση διαφόρων προτάσεων του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση από τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες των κατοίκων της περιοχής που αποτελεί και τον μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Αθήνας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Τάσος Ταστάνης έκανε την εξής δήλωση: «Είχαμε μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου. Η Διοίκηση του Οργανισμού, άλλωστε, θεωρεί πολύτιμη τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές του μετακινήσεις. Διαβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Οργανισμού θα εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα που τέθηκαν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε σε θέση να δρομολογήσουμε λύσεις που θα βελτιώνουν καθοριστικά το συγκοινωνιακό έργο στην περιοχή».