Κυκλοφορεί από τις 12 Μαρτίου το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με τα χρώματα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και της Trenitalia, από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 κυκλοφορεί στα εκδοτήρια του Προαστιακού στην Αττική το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα είναι πλήρως συμβατό με τα μέσα του ΟΑΣΑ καθώς θα μπορεί να αποθηκεύσει προϊόντα κομίστρου τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και του ΟΑΣΑ. Για παράδειγμα, με τα εισιτήρια των 90 λεπτών θα είναι δυνατή η μετακίνηση με όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένης και της μετακίνησης στο αστικό τμήμα του Προαστιακού.

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να επαναφορτιστεί στα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΑΣΑ και τα αυτόματα μηχανήματα στους σταθμούς του Μετρό και του ηλεκτρικού ενώ θα είναι πλήρως διαλειτουργικό με τις πύλες του Προαστιακού, του Μετρό, του Ηλεκτρικού καθώς και τα λεωφορεία.

Παράλληλα, στο αστικό τμήμα του Προαστιακού θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ.


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 ξεκινά μία νέα προσφορά σε συνεργασία με την τράπεζα Alpha Bank και το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Alpha Bank Bonus.

Οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank μπορούν να αποκτήσουν το εκπτωτικό προϊόν των 10+1 έξυπνων εισιτηρίων στην τιμή των €6 (αντί των €13,50), εξαργυρώνοντας 2.000 Bonus πόντους. Η προσφορά ισχύει για διάστημα 3 μηνών.

Τα έξυπνα εισιτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο αστικό δίκτυο του ΟΑΣΑ. Το επιβατικό κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήρια από το διευρυμένο δίκτυο πώλησης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.