Διαγωνισμός φωτογραφίας ΣΤΑΣΥ – Atenistas

Contrast:Athens, η Αθήνα των αντιθέσεων είναι το θέμα του νέου διαγωνισμού φωτογραφίας που ξεκινάει η ΣΤΑΣΥ σε συνεργασία με τους Atenistas. Οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν μία φωτογραφία ως και τις 31 Μαΐου 2018. 80 φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτεθούν στο Σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα τον Ιούνιο για δύο εβδομάδες.

3 φωτογραφίες θα λάβουν τα 3 πρώτα βραβεία (3 κάρτες απεριορίστων διαδρομών Συγκοινωνιών Αθηνών) [προφανώς εννοούν κάρτες Ath.ena Card αγνώστου διάρκειας αφού οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών έχουν καταργηθεί από πέρυσι] μετά από επιλογή της κριτικής επιτροπής. Ακόμη, μετά από ψηφοφορία στον χώρο της έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την αγαπημένη του φωτό, η οποία θα λάβει το βραβείο κοινού.

Αθήνα, μια πόλη τεσσάρων εκατομμυρίων, μια μητρόπολη με όλες τις αντιφάσεις που φέρνουν οι μικρόκοσμοί της, μια πόλη σε διαρκή κίνηση που αλλάζει, που το παλιό και το νέο,  το όμορφο με το άσχημο, το κλασικό και το μοντέρνο, το φροντισμένο και το παραμελημένο, το έντονο και το γαλήνιο, το φωτεινό και το σκοτεινό, και άλλοι άπειροι συνδυασμοί αντιθέσεων συνυπάρχουν. Αυτό το προφίλ μιας ενδιαφέρουσας πόλης αποτελεί το ζητούμενο του διαγωνισμού φωτογραφίας Contrast:Athens, η Αθήνα των αντιθέσεων

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής

Διαγωνισμός φωτογραφίες με συνεργασία ΣΤΑΣΥ – Atenistas είχε πραγματοποιηθεί και πριν από δύο χρόνια.