Συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε εναντίον λεωφορείου του ΟΑΣΑ

Ενημέρωση:

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα ο δράστης της επίθεσης εναντίον λεωφορείου του ΟΑΣΑ. Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα ο οποίος πυροβόλισε εναντίον του λεωφορείου από το μπαλκόνι του. Σύμφωνα με το protothema.gr:

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα ήταν σίγουροι οτι ο δράστης θα ξαναχτυπήσει και έτσι έθεσαν σε επίτηρηση το σημείο ενώ από τη γωνία της βολής, κατάφεραν να «λοκάρουν» δύο πιθανά διαμερίσματα και να τα θέσουν σε παρακολούθηση. Έτσι, χθες το μεσημέρι όταν είδαν τον 24χρονο να εμφανίζεται και να κινείται ύποπτα τον πλησίασαν και πριν προλάβει να αντιδράσει του πέρασαν χειροπέδες. Παρουσία εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν το όπλο. Παράλληλα αναζητούν και έναν άνδρα – τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος έχει πυροβολήσει με το αεροβόλο ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα εκτός από το λεωφορείο της γραμμής 891 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αιγάλεω -Σταθμός Αττικής το οποίο ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές, έχει πυροβολήσει και ένα αυτοκίνητο.

 

Άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο 891 Αιγάλεω – Σταθμός Αττικής χτες Τετάρτη.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή της Λιοσίων με την Αγίου Μελετίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το λεωφορείο έχει τρεις οπές από βολίδες.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης.

Σε εξέλιξη έρευνες των αρχών για την υπόθεση.

Πηγή: efsyn.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*