Ικανοποιημένος επιβάτης κερνάει πίτσες τους οδηγούς λεωφορείων

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας επιβάτης της λεωφορειακής γραμμής 608 για να εκφράσει την ικανοποίησή του προς τους οδηγούς των λεωφορείων για τις υπηρεσίες που παρέχουν καθημερινά. Όπως διαβάζουμε στο citybus-drivers.blogspot.com:

«Το λεωφορείο της λεωφωρειακής γραμμής 608 μόλις είχε φτάσει στο τέρμα του στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Ξαφνικά έρχεται το delivery και κατευθύνεται προς τον οδηγό με μία πίτσα στο χέρι. Ο οδηγός του λέει ότι δεν παρήγγειλε κάτι… Η απάντηση, “το ξέρω, επιβάτης που έχει μείνει ευχαριστημένος από την συμπεριφορά των οδηγών της γραμμής τους κερνάει πίτσα, το έχει ξανακάνει…”

Οι οδηγοί των λεωφορείων σίγουρα δεν είναι συνηθισμένοι σε παρόμοιες συμπεριφορές από επιβάτες, αν και καθημερινά oι περισσότεροι από αυτούς δίνουν αγώνα για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Τη στιγμή που οι επίσημοι φορείς αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να επιβραβεύσουν και να δώσουν κίνητρα σε όσους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες δείχνουν επαγγελματισμό και συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, είναι τουλάχιστον μία ευχάριστη έκπληξη, όταν η αναγνώριση αυτή έρχεται από την πλευρά ενός επιβάτη.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*