Παράταση λειτουργίας και τροποποιήσεις δρομολογίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς λόγω συναυλίας ‘Όλοι Μαζί Μπορούμε’

Παράταση του ωραρίου λειτουργίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ καθώς και σε γραμμές λεωφορείων και Τρόλεϊ, όπως και τροποποιήσεις δρομολογίων θα επέλθουν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 λόγω της συναυλίας του ‘Όλοι Μαζί Μπορούμε’ – “Παίξε Τσιτσάνη μου…” που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιουλίου, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός, το Τραμ, η λεωφορειακή γραμμή 550 και οι γραμμές Τρόλεϊ 2, 4 και 10 θα παρατείνουν τη λειτουργία τους και θα κυκλοφορούν ως τις 1:00 π.μ. τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το Τραμ (γραμμές Σύνταγμα – ΣΕΦ και Σύνταγμα – Ασκληπιείο Βούλας) θα τερματίζει στη στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης από τις 18:00 το απόγευμα.

Επίσης, τροποποιήσεις δρομολογίων θα επέλθουν για τις λεωφορειακές γραμμές 209 & 550, τις γραμμών Τρόλεï 2, 4, 10 & 11 από τις 18:00 ως τη λήξη των μέτρων της τροχαίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από της 18.00 και ως την ολοκλήρωση της συναυλίας θα εφαρμοστεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παρακάτω οδό και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*