Σε εξέλιξη η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας. Το Athens Transport δίνει και πάλι το λόγο στους επιβάτες για να βαθμολογήσουν τα μέσα και να εκφράσουν τις απόψεις τους για μία σειρά θεμάτων σχετικών με τις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Φέτος, λόγω της επικαιρότητας, ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί σε ερωτήματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, την πολιτική κομίστρου και τις ιδιωτικοποιήσεις. Κατά τα άλλα, το πρώτο μέρος της έρευνας περιλαμβάνει τη γνωστή αξιολόγηση όλων των μέσων από τους επιβάτες τους, με βάση μία σειρά 10 κριτηρίων.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 10-12 λεπτά. Δεν είναι απαραίτητο όμως να βιαστείτε, αφού θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον ως τα μέσα του Νοεμβρίου, ανάλογα με το μέχρι πότε θα συνεχίσουν να έρχονται απαντήσεις. Επιπλέον, οι περισσότερες ερωτήσεις είναι και πάλι προαιρετικές, επομένως ο καθένας μπορεί να απαντήσει για ό,τι είναι σίγουρος.

Στόχος για ακόμα μία φορά είναι να συμπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτηματολόγια, από αναγνώστες του Athens Transport και μη, προκειμένου τα αποτελέσματα της έρευνας να βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Έτσι, η έρευνα αυτή θα συνεχίσει να είναι η μεγαλύτερη και πιο πλήρης για τις συγκοινωνίες της Αθήνας, ένα σημαντικό εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται ή εργάζονται για αυτές.

Επομένως, μη ξεχάσετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και την αναλυτική της παρουσίαση, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του 2017: (Μέρος 1ο: Η αξιολόγηση των Μέσων Μαζικής ΜεταφοράςΜέρος 2ο: Οι απόψεις των Αθηναίων για τις Συγκοινωνίες της Αθήνας, Οι αναγνώστες του Athens Transport γράφουν για τις συγκοινωνίες της Αθήνας: Μέρος 1οΜέρος 2ο, Μέρος 3ο)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*