Έκθεση Κούνεβα για τον Καρλ Μαρξ στο Μετρό της Αθήνας

Έκθεση με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Καρλ Μαρξ θα διοργανώσει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-GUE/NGL Κωνσταντίνα Κούνεβα στο χώρο πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Σύνταγμα από τις 13 ως τις 15 Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΑ.ΣΥ. ο χώρος θα παραχωρηθεί στην Ευρωβουλευτή δωρεάν, αν και πρόκειται για μία περίοδο που διαχρονικά έχει μεγάλη ζήτηση για εμπορικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις εξαιτίας των γιορτών των Χριστουγέννων. Φέτος όπως φαίνεται πως θα υπάρξει ένα «διάλειμμα» τριών ημερών για μία εκδήλωση για τον πατέρα του Κομμουνισμού.

Είναι η πρώτη φορά, όσο μπορούμε να θυμηθούμε, που η ΣΤΑ.ΣΥ. παραχωρεί την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Σύνταγμα σε πολιτικό για τη διοργάνωση εκδήλωσης με ξεκάθαρο ιδεολογικό προσανατολισμό. Η παραχώρηση μάλιστα γίνεται δωρεάν, ούτε καν με συμβολικό αντίτιμο το οποίο ζητείται πάντοτε από φιλανθρωπικές οργανώσεις (π.χ. Χαμόγελο του Παιδιού κ.ά.) όταν διοργανώνουν εκδηλώσεις στο Σύνταγμα. Το γεγονός ότι πρόκειται για πολιτικό, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει ακόμα πιο αξιοπερίεργη την συγκεκριμένη απόφαση.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*