Είπαν τα κάλαντα στον ΟΑΣΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα γραφεία του ΟΑΣΑ επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, οι μικροί μαθητές του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνοδευόμενοι από δασκάλους και γονείς και μοίρασαν ευχές, συμβολικά δώρα, ενώ έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη χαρά τους και τις ευχαριστίες τους για το γεγονός ότι ο ΟΑΣΑ, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διαθέτει ειδικό δρομολόγιο λεωφορείου που μεταφέρει δωρεάν τους μικρούς μαθητές στο σχολείο τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης, στελέχη και εργαζόμενοι στον Οργανισμό.

«Για μας είναι πολύ σημαντική και πολύ συγκινητική η επίσκεψή σας αυτή, γιατί σας αισθανόμαστε πια σαν οικογένεια, ανάφερε ο Τάσος Ταστάνης στο σύντομο χαιρετισμό του. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να επισημάνω πως ο ΟΑΣΑ επεξεργάζεται μελέτη για τη βελτίωση των συνθηκών και την ενίσχυση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ στα ΜΜΜ, επιδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή του στα άτομα αυτά και με άλλες δράσεις. Είναι γνωστό ότι σήμερα τα ΑμεΑ μετακινούνται δωρεάν με τα αστικά μέσα μεταφοράς. Επίσης ο ΟΑΣΑ διαθέτει τρία εξοπλισμένα VAN για τη μετακίνησή τους, ενώ προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον ημερίδα για την ίση προσβασιμότητά τους στα ΜΜΜ».

«Είναι μεγάλη τιμή και η καλύτερη επιβράβευση για τον κοινωνικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίζει ένας μεγάλος δημόσιος οργανισμός σαν τον δικό μας, το ότι επισημάνατε πως η συμβολή μας είναι καθοριστική για την ομαλή λειτουργία του σχολείου σας, ανάφερε από την πλευρά του ο Ιωάννης Σκουμπούρης. Θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω και να σας δηλώσω πως μας δίνετε δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για να σταθούν όρθιες οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και να παράγουν έργο αντάξιο των προσδοκιών όλων των συμπολιτών μας».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*