400.000 ευρώ για την προβολή του Μετρό Θεσσαλονίκης

Το ποσό των 400.000 ευρώ θα δαπανηθεί μέσα στη χρονιά από την Αττικό Μετρό για την προβολή του έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Την περασμένη εβδομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο της  εταιρείας ενέκρινε το σχέδιο επικοινωνιακής προβολής και παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για το έργο καθώς και την κατάθεση φακέλου προς έγκριση από την ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος θα προέλθει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σύμφωνα με την απόφαση, σε παραδοσιακά ΜΜΕ θα διατεθούν 290.000 ευρώ με το 30% αυτών να διατίθεται σε περιφερειακά ΜΜΕ. Από αυτά, 150.000 ευρώ θα δοθούν σε τηλεοπτικούς σταθμούς (45.000 ευρώ σε περιφερειακά ΜΜΕ), 30.000 ευρώ σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (9.000 ευρώ σε περιφερειακά ΜΜΕ) και 110.000 ευρώ σε έντυπα (33.000 ευρώ σε περιφερειακά ΜΜΕ).

Τα υπόλοιπα 110.000 ευρώ θα διατεθούν για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με το Μετρό Θεσσαλονίκης, την προβολή μέσω ηλεκτρονικών ΜΜΕ και την κατασκευή νέας ιστοσελίδας.

Παρόμοια απόφαση είχε ληφθεί από το Δ.Σ. της Αττικό Μετρό και σχεδόν πριν από ένα χρόνο, αλλά όπως φαίνεται προτιμήθηκε η προβολή των διαφημίσεων να γίνει μέσα στην προεκλογική περίοδο.

— — — —
Σημείωση για δημοσιογράφους – bloggers: Αν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω άρθρο, εν μέρει ή ολόκληρο, παρακαλώ τουλάχιστον να αναφέρετε την πηγή (athenstransport.com) και να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το άρθρο αυτό.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*