Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επίσκεψης Μέρκελ

Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Αεροδρομίου
A suburban railway train at the Athens Airport Station

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επέλθουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Το άρθρο θα ανανεωθεί όταν περισσότερες πληροφορίες γίνουν γνωστές.

Μετρό

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, με εντολή της ΕΛΑΣ θα κλείσει στις 16.00 ο σταθμός Ευαγγελισμός, ενώ στις 16.30 θα κλείσουν οι σταθμοί Κατεχάκη, Μέγαρο Μουσικής και Σύνταγμα.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 8.30 έως τις 11.30 το πρωί. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Προαστιακός

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και την Πρασκευή 11 Ιανουαρίου, τροποποιείται ως ακολούθως: 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ     ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ    ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 17:15 – 17:45 Η αμαξοστοιχία 1226 τερματίζει στο Κορωπί
Η αμαξοστοιχία 2251 εκκινεί από Κορωπί
Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 15:45 – 16:15 Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί
Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί

 
Σύμφωνα με ενημέρωση του Διαχειριστή Υποδομής, ΟΣΕ, σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία, ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό για αυτές τις αλλαγές, εάν προκύψουν, το συντομότερο δυνατόν. 

— — — —

Σημείωση για δημοσιογράφους – bloggers: Αν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω άρθρο, εν μέρει ή ολόκληρο, παρακαλώ τουλάχιστον να αναφέρετε την πηγή (athenstransport.com) και να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το άρθρο αυτό.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*