Απαράδεκτοι οι εργαζόμενοι του Τραμ: Στάση εργασίας χωρίς προειδοποίηση

Σε μία απαράδεκτη ενέργεια προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Τραμ που μας θυμίζει τις παλιές κακές στιγμές του συνδικαλιστισμού στις αστικές συγκοινωνίες.

Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας μεταξύ 10:00 π.μ. – 14:00 χωρίς να υπάρχει έγκαιρη προειδοποίηση. Οι επιβάτες ενημερώθηκαν από τους πίνακες δρομολογίων στις στάσεις αφού οι συνδικαλιστές φρόντισαν να μην στείλουν δελτίο τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιλαμβανομένου και του athenstransport.com

Καμία ενημέρωση επίσης και από την ΣΤΑΣΥ ή τον ΟΑΣΑ μέσω της τηλεματικής. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τις διοικήσεις των συγκοινωνιακών φορέων σχετικά με την απροειδοποίητη στάση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων. Ακόμα μία απαράδεκτη τακτική που δυστυχώς ακολουθούν ακόμα οι συνδικαλιστές.

Αν και το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία είναι προφανώς ιερό και αναφαίρετο, ενέργειες όπως η σημερινή έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και αποξενώνουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία από τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες.

Ας ελπίσουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που οι συνδικαλιστές δείχνουν περιφρόνηση προς το επιβατικό κοινό.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*