Διακοπή των δρομολογίων από το σταθμό Λαρίσης λόγω κατάληψης από μετανάστες

Πηγή: newsbeast.gr

Ενημέρωση:

Μετά την αποχώρηση των μεταναστών από το σταθμό Λαρίσης, κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο των 23:55 προς Θεσσαλονίκη ενώ τα δρομολόγια αναμένεται να πραγματοποιούνται κανονικά το πρωί του Σαββάτου.


Κανένα δρομολόγιο τρένου, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας δεν πραγματοποιείται από σήμερα το πρωί στο σταθμό Λαρίσης καθώς περίπου 100 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, έχουν καταλάβει τις γραμμές από το πρωί, ενώ κάποιοι άρχισαν να στήνουν σκηνές.

Χτες το βράδυ δεν πραγματοποιήθηκε το νυχτερινό δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη ενώ σήμερα δεν είναι δυνατή η είσοδος στο σταθμό κανενός τρένου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Οι μετανάστες έσπευσαν στο σταθμό, μετά από φημολογίες πως έχουν ανοίξει τα σύνορα στα Διαβατά κάτι όμως που δεν ισχύει.

Στον σταθμό Λαρίσης μετέβη και ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «με τη συζήτηση θα βρεθεί λύση» και το θέμα θα λήξει.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

 

 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα 5 Απριλίου, από τις 10 το πρωί, λόγω κατάληψης των σιδηροδρομικών γραμμών από μετανάστες στον ΣΣ Λαρίσης, δεν εκτελούνται δρομολόγια στον άξονα καθώς και στον Προαστιακό Αθηνών.

Κατά συνέπεια, έχει ανασταλεί και η έκδοση εισιτηρίων για τους προορισμούς που επηρεάζονται.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση των πελατών της για την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την κατάσταση αυτή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*