ΓΑΙΑΟΣΕ: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το σιδηρόδρομο

Ενημέρωση 4 Ιουνίου:

Η ΓΑΙΑΟΣΕ ανακοίνωσε την παράταση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ψηφιακής Φωτογραφίας, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από υποψήφιους. Η νέα ημερομηνία παραλαβής φωτογραφιών είναι η Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 15 Ιουλίου ενώ η έκθεση και η τελετή απονομής βραβείων το Σεπτέμβριο.


Αρχικό άρθρο:

Η ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., ως ο αποκλειστικός διαχειριστής της σιδηροδρομικής περιουσίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα:

  1. Σιδηροδρομικά κτίρια και περιβάλλον
  2. Τραίνο και κίνηση

Ο διαγωνισμός αποτελεί τη συμβολή της ΓΑΙΑΟΣΕ στον εορτασμό των 150 χρόνων από την Ίδρυση των Ελληνικών Σιδηροδρόμων και αποσκοπεί στην ανάδειξη και προβολή του σιδηροδρόμου στο ευρύ κοινό. Στον διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε κάτοικος της Ελλάδας όπως επίσης και εργαζόμενοι των εταιρειών που σχετίζονται με το σιδηροδρομικό έργο (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΤΥ, ΓΑΙΑΟΣΕ) οι οποίοι θα βραβευθούν σε ειδική κατάταξη.

Καλούνται οι φωτογράφοι να καταγράψουν με οποιοδήποτε φωτογραφικό μέσο, τις θεματικές ενότητες όχι μεμονωμένα και αφηρημένα άλλα ενιαία και δημιουργικά, σε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες ψηφιακές φωτογραφίες, για να κριθούν από 3μελη κριτική επιτροπή με ποιοτικά και καλλιτεχνικά κριτήρια.

Η τελευταία ημερομηνία για τη συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 15η Ιουνίου 2019. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου και τον Σεπτέμβριο θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των βραβείων καθώς και η έκθεση των φωτογραφιών.

Αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού και φόρμα συμμετοχής: http://www.gaiaose.com/panellinios-diagonismos-psifiakis-fotografias-gaiaose-2019/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*