Προβλήματα στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων λόγω ζέστης

Η ζέστη που επικρατεί τον τελευταίο καιρό δεν δυσχεραίνει μόνο τις μετακινήσεις των επιβατών αλλά προκαλεί και προβλήματα στα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων, σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση σωματείων εργαζομένων στην ΣΤΑΣΥ, τις τελευταίες μέρες έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα σε πολλούς σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑΣΥ λόγω της δυσλειτουργίας της πλειονότητας των μηχανημάτων αυτόματης έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων (ΑΜΕΚ). 

Η δυσλειτουργία αυτή οφείλεται σε δύο λόγους κατά τους εργαζόμενους: σε προβληματική παρτίδα εισιτηρίων (εξαιτίας του χαρτιού) που έχει προμηθευτεί ο ΟΑΣΑ και στην υπερθέρμανση, που δημιουργείται από την έκθεση πολλών μηχανημάτων σε υπαίθριους, ανοικτούς χώρους των σταθμών, κυρίως στην γραμμή 1 της ΣΤΑΣΥ. 

Τα σωματεία καταγγέλουν πως ο ΟΑΣΑ, που έχει την αποκλειστική ευθύνη παρακολούθησης της λειτουργίας των ΑΜΕΚ έχει αδρανήσει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται το επιβατικό κοινό και να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των επιβατών και των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες. 

Τέλος, ζητούν την άμεση επίλυση των προβλημάτων διαφορετικά προειδοποιούν πως θα αντιδράσουν δυναμικά για να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση μία από της συνέπειες της οποίας είναι η απώλεια εσόδων για την εταιρεία.  

— — — —

Σημείωση για δημοσιογράφους – bloggers: Αν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω άρθρο, εν μέρει ή ολόκληρο, παρακαλώ τουλάχιστον να αναφέρετε την πηγή (athenstransport.com) και να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το άρθρο αυτό

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*