Ξεκίνησε η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Για τις επόμενες μέρες, οι αναγνώστες του Athens Transport θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην έρευνα βαθμολογώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας και εκφράζοντας την άποψή τους για θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις τους, όπως το κόστος των εισιτηρίων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το ενδεχόμενο ιδιωτικοποιήσεων.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο

Φέτος, η έρευνα που ξεκίνησε το 2014 πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά. Από το 2017 συγκεντρώνονται σταθερά πάνω από 2.500 απαντήσεις από αναγνώστες του site και μη. Πρόκειται δηλαδή για τη μεγαλύτερη έρευνα σχετικά με τις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 10-12 λεπτά. Απαντήσεις θα γίνονται δεκτές, τουλάχιστον ως τα μέσα του Νοεμβρίου ή και για περισσότερο καιρό αν υπάρχει ενδιαφέρον, επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος διαθέσιμος χρόνος για συμμετοχή. Και φέτος, η πλειοψηφία των ερωτήσεων είναι προαιρετικές, επομένως ο καθένας μπορεί να απαντήσει για ό,τι είναι σίγουρος.

Σκοπός της έρευνας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αποτύπωση της εικόνας που έχουν οι επιβάτες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και πώς αυτή μεταβάλλεται από χρονιά σε χρονιά. Για αυτό το λόγο η συμμετοχή είναι πολύτιμη.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να παρουσιαστούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2019, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας από το 2018:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*