Μέσα στα σκουπίδια ο σταθμός Λαρίσης λόγω επίσχεσης εργασίας του προσωπικού καθαριότητας

Ενημέρωση:

Ως το βράδυ της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου, ο σταθμός είχε καθαριστεί.


Άσχημη εικόνα παρουσιάζει ο σταθμός Λαρίσης όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης. Τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από τους κάδους στις αποβάθρες και τους υπόλοιπους χώρους του σταθμού.

Η έλλειψη καθαριότητας οφείλεται σε επίσχεση εργασίας στην οποία προχώρησε το προσωπικό καθαριότητας του σταθμού.

Υπενθυμίζεται πως την ευθύνη για τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένης και της καθαριότητας την έχει ο κρατικός ΟΣΕ.

Δεδομένου ότι πρόκειται για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της χώρας θα περιμέναμε να υπάρχει κάποια άμεση αντίδραση προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα δημόσιας υγείας.

Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά το άνοιγμα των νέων αποβαθρών, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία βελτιωτική κίνηση στο σταθμό Λαρίσης. Σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια βρίσκεται ο διαγωνισμός για τη β’ φάση των έργων που περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κλειστών αποβαθρών και τη σύνδεση του σταθμού με το Μετρό. Η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ είχε προαναγγείλει προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού μέσα στο καλοκαίρι, αντί αυτού όμως προκηρύχθηκαν εκλογές.

Τότε μόνο ίσως ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Αθήνας σταματήσει να εμφανίζει τη σημερινή του παρακμιακή εικόνα και λάβει τη μορφή σιδηροδρομικού σταθμού ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*