Επισκέψεις στήριξης των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες της Αθήνας

Το Κέντρο Ελέγχου του Μετρό στο Σύνταγμα και το αμαξοστάσιο λεωφορείων στον Βοτανικό επισκέφθηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, κ. Νίκος Σταθόπουλος.

Οι επισκέψεις έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί η εύρυθμη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς καθώς και για να ευχαριστήσουν προσωπικά για άλλη μία φορά τους εργαζόμενους, που καθημερινά φροντίζουν για τις ασφαλείς μετακινήσεις εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού.

Τόσο στο Κέντρο Ελέγχου του Μετρό στο Σύνταγμα, όσο και στο αμαξοστάσιο στο Βοτανικό οι εργαζόμενοι που είχαν βάρδια επιβεβαίωσαν ότι τα δρομολόγια συνεχίζονται απρόσκοπτα, ενώ γίνονται οι απαραίτητες προσαρμογές αναλόγως με την επιβατική κίνηση, η οποία είναι μειωμένη κατά 90%. Καθημερινά και εντατικά πραγματοποιούνται οι απαραίτητες απολυμάνσεις σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΥ.  Ειδικότερα στο Κέντρο Ελέγχου, μια από τις πλέον κρίσιμες υποδομές, οι απολυμάνσεις γίνονται ανά δίωρο, ενώ τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Σε δήλωσή του μετά τις επισκέψεις στο Κέντρο Ελέγχου του Μετρό και το αμαξοστάσιο ο κ. Καραμανλής ανέφερε:

«Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι οι άνθρωποι χάρη στους οποίους μπορεί να συνεχίζεται η ζωή στην πόλη. Οι άνθρωποι που φροντίζουν για τις ασφαλείς μετακινήσεις όσων εργάζονται σε νοσοκομεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, όπου υπάρχει ανάγκη. Αυτή τη δύσκολη περίοδο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η κοινωνία μας στηρίζεται πάνω τους. Ήρθα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και ότι έχουν τον σεβασμό όλων μας».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*