Στο 65% αυξάνεται η μέγιστη πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στο 65%, από 50% μέχρι σήμερα, αυξάνεται ο μέγιστος αριθμός των μεταφερόμενων επιβατών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα ΚΤΕΛ, με  ΚΥΑ που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

Η   απόφαση   έχει   ισχύ   έως   τις   14   Ιουνίου   και   αφορά   τα   λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ, τα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, τα λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ και ΟΑΣΘ ΑΕ, τα μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, όπως επίσης και τις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Οι οδηγοί πάντως των λεωφορείων παραμένουν αρνητικοί στον έλεγχο της πληρότητας των οχημάτων, με πρόσφατη ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ να σημειώνει πως τη σχετική αρμοδιότητα την έχει μόνο η αστυνομία.

Από σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου βρίσκονται σε ισχύ τα νέα ενισχυμένα δρομολόγια του Μετρό με συχνότητες ανά 4,5′ μεταξύ 7:00 – 11:00 και 13:30 – 17:30. Τις υπόλοιπες ώρες από 6:00 έως 20:30 τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 5′ ενώ μεταξύ 20:30 – 22:00 πραγματοποιούνται ανά 7′.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*