Στα ΚΤΕΛ επιπλέον γραμμές του ΟΑΣΑ

Μετά από περίπου μία εβδομάδα, 6 επιπλέον γραμμές του ΟΑΣΑ στη δυτική Αττική πέρασαν από σήμερα στα ΚΤΕΛ.

Από το πρωί, λεωφορεία των ΚΤΕΛ πραγματοποιούν δρομολόγια στις γραμμές 723 (Φυλή – Άνω Λιόσια), 734 (Αχαρναί – Νοσ. Αγ. Ανάργυροι), 735 (Αχαρναί – Ζεφύρι – Στ. Κάτω Πατήσια), 749 (Οικισμός Γεννηματά – Στ. Προαστιακού), 805 (Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα) και 855 (Ψάρι – Ασπρόπυργος – Λόφος Κυρίλλου).

Με τις παραπάνω γραμμές, ο συνολικός αριθμός των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΑ που έχουν περάσει στα ΚΤΕΛ ανέρχεται σε 11, αφού τις προηγούμενες 2 εβδομάδες, τα ΚΤΕΛ ανέλαβαν δρομολόγια και στις γραμμές 122, 123, 171, 504, 740. Συνολικά, τα ΚΤΕΛ Αττικής, Κορίνθου, Θήβας και Εύβοιας αναμένεται να αναλάβουν 60 γραμμές ως τα τέλη Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Κορίνθου που ξεκίνησαν σήμερα δρομολόγια διαθέτουν εξοπλισμό ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί λόγω της πίεσης χρόνου για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

Επίσης, το σύνολο των γραμμών που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ, δεν διαθέτουν εξοπλισμό τηλεματικής (αν και έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τα πρώτα δρομολόγια), με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μη μπορούν να ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο άφιξης στις στάσεις.

Δείτε επίσης:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*