Νέες λεωφορειακές γραμμές περνούν στα ΚΤΕΛ

Ενημέρωση 11 Νοεμβρίου

Η γραμμή 120 Γλυφάδα – Βάρη – Προαστιακός Στ. Κορωπίου έγινε η νεότερη λεωφορειακή γραμμή που πέρασε στα ΚΤΕΛ από σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020.

Όπως παρατηρούμε στον πίνακα των δρομολογίων, από σήμερα προστέθηκε ένα επιπλέον όχημα με αποτέλεσμα τα δρομολόγια της γραμμής να πυκνώσουν.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως, τα λεωφορεία που έχουν δρομολογήσει τα ΚΤΕΛ δεν διαθέτουν εξοπλισμό τηλεματικής, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ενημέρωση των επιβατών σε ζωντανό χρόνο.

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 38 λεωφορειακές γραμμές. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 21 γραμμές. (Δείτε το σύνολο των γραμμών που θα περάσουν στα ΚΤΕΛ και τις γραμμές στις οποίες τα ΚΤΕΛ εκτελούν ήδη δρομολόγια – με την ένδειξη ΚΤΕΛ)


Ενημέρωση 8 Νοεμβρίου:

Τρεις ακόμα λεωφορειακές γραμμές της ανατολικής Αττικής πέρασαν από σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 στα ΚΤΕΛ.

Από σήμερα, με λεωφορεία των ΚΤΕΛ πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές 304 Νομισματοκοπείο – Άρτεμις (Βραυρώνα). 305 Νομισματοκοπείο – Άρτεμις (Άγ. Νικόλαος). Το ίδιο και τα δρομολόγια της γραμμής 316 Νομισματοκοπείο – Άρτεμις (δύο δρομολόγια μετά τις 10 το βράδυ στη συγχνωνευμένη διαδρομή της 304 και 305).

Όπως όλα τα λεωφορεία που έχουν δρομολογήσει μέχρι σήμερα τα ΚΤΕΛ, έτσι και αυτά των συγκεκριμένων γραμμών δεν διαθέτουν προς το παρόν εξοπλισμό τηλεματικής, επομένως δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των επιβατών για τα δρομολόγια σε ζωντανό χρόνο.

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 37 λεωφορειακές γραμμές. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 22 γραμμές. (Δείτε το σύνολο των γραμμών που θα περάσουν στα ΚΤΕΛ και τις γραμμές στις οποίες τα ΚΤΕΛ εκτελούν ήδη δρομολόγια – με την ένδειξη ΚΤΕΛ)


Αρχικό άρθρο:

Η λεωφορειακή γραμμή 310 Μαραθώνας – Νέα Μάκρη – Ραφήνα – Μάτι – Μαραθώνας έγινε η νεότερη λεωφορειακή γραμμή που πέρασε από την ΟΣΥ στα ΚΤΕΛ από σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020.

Η λεωφορειακή γραμμή 310 δημιουργήθηκε αρχικά το καλοκαίρι του 2018 για να προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στους κατοίκους της ανατολικής Αττικής που είχαν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Στη συνέχεια έγινε μόνιμη αν και το σύνολο της διαδρομής της βρίσκεται εκτός της περιοχής ευθύνης του ΟΑΣΑ όπου δρομολόγια εκτελεί το ΚΤΕΛ Αττικής (το οποίο για μία ακόμα φορά δεν αντέδρασε για προφανείς λόγους).

Αν και στον επίσημο προγραμματισμό προβλέπονταν να πραγματοποιούν δρομολόγια 2 οχήματα, η ΟΣΥ προγραμμάτιζε καθημερινά ένα με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να είναι πολύ αραιά. Τα ΚΤΕΛ από σήμερα έχουν δρομολογήσει στη γραμμή δύο οχήματα.

Για ακόμα μία φορά όμως, τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ δεν διαθέτουν εξοπλισμό τηλεματικής, επομένως δεν είναι δυνατή η πληροφόρηση των επιβατών για τα δρομολόγια της γραμμής σε ζωντανό χρόνο.

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 34 λεωφορειακές γραμμές. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 25 γραμμές. (Δείτε το σύνολο των γραμμών που θα περάσουν στα ΚΤΕΛ και τις γραμμές στις οποίες τα ΚΤΕΛ εκτελούν ήδη δρομολόγια – με την ένδειξη ΚΤΕΛ)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*