Σύλληψη για κλοπές στο σταθμό Κάτω Αχαρνές του Προαστιακού

ΕΡΓΟΣΕ

Ενημέρωση 4 Φεβρουαρίου:

Τις ευχαριστίες της προς το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη σύλληψη του 46χρονου ο οποίος κατηγορείται για 27 περιπτώσει κλοπών στο σταθμό Κάτω Αχαρναί του Προαστιακού.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών 46χρονος αλλοδαπός που ευθύνεται για κατ’ εξακολούθηση κλοπές στην αποβάθρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κάτω Αχαρναί, καθώς και εντός των συρμών του Προαστιακού.

Ο δράστης προσέγγιζε επιβάτες και εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό, τους αφαιρούσε πορτοφόλια, πολύτιμα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 27 περιπτώσεις κλοπών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ευχαριστεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, που με τις ενέργειές του καθιστά ασφαλέστερες τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού.


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, 46χρονος αλλοδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών κλοπής σε βάρος επιβατών που βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού του Προαστιακού «Κάτω Αχαρναί», συνέστησε ειδική ομάδα προς εντοπισμό του δράστη.

Κατόπιν επισταμένης έρευνας στους χώρους του εν λόγω σταθμού αλλά και στους συρμούς του τρένου, εντοπίστηκε ο 46χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος προσέγγιζε άτομα που ανέμεναν στην αποβάθρα του προαναφερθέντα σταθμού του Προαστιακού και προσφέρονταν να τα βοηθήσει στη μεταφορά των αποσκευών τους. Κατά την επιβίβαση και εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό, τους αφαιρούσε πορτοφόλια, τιμαλφή και χρηματικά ποσά.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, εξιχνιάστηκαν -27- περιπτώσεις κλοπών με εμπλεκόμενο τον 46χρονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*