Χωρίς αποζημίωση λόγω του δεύτερου lockdown οι κάτοχοι καρτών του ΟΑΣΑ

Χαμένοι έχουν βγει το τελευταίο δίμηνο οι κάτοχοι καρτών του ΟΑΣΑ εξαιτίας της επιβολής των περιοριστικών μέτρων από τις αρχές του Νοεμβρίου. Το Athens Transport έχει λάβει πολλά μηνύματα παραπόνων από επιβάτες των συγκοινωνιών της Αθήνας που είχαν την ατυχία να αγοράσουν κάρτες με διάρκεια άνω των 30 ημερών λίγο πριν την επιβολή του δεύτερου lockdown από τις 7 Νοεμβρίου 2020.

Και ενώ ο ΟΑΣΑ είχε λάβει απόφαση για την παροχή αποζημίωσης μετά τη λήξη του πρώτου lockdown την περασμένη άνοιξη, δεν έχει επαναλάβει το ίδιο για το δεύτερο lockdown, τουλάχιστον προς το παρόν.

Από την 1η Ιουνίου 2020, ο ΟΑΣΑ έκανε διαθέσιμη μέσω των αυτόματων μηχανημάτων την πίστωση δωρεάν μετακινήσεων για κατόχους καρτών οι οποίες ήταν ενεργές στο διάστημα 11 Μαρτίου – 4 Μαΐου. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί από τον ΟΑΣΑ, οι δικαιούχοι θα μπορούν να πιστώσουν τις δωρεάν μετακινήσεις στην κάρτα τους μέχρι και την 1η Ιουνίου 2022.

Όσο για τους κατόχους καρτών οι οποίες είναι ενεργές κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, οι ελπίδα είναι πως ο ΟΑΣΑ θα λάβει απόφαση για την παροχή αποζημίωσης στους κατόχους μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων, όποτε αυτή έρθει.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*