Ξεκίνησαν τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου Αχαρνών

 Δείτε τη σελίδα Οι Δημοτικές Συγκοινωνίες της Αττικής για τα δρομολόγια που ισχύουν

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αχαρνών. Τα δρομολόγια, τα οποία θα πραγματοποιούνται με τρία μίνι λεωφορεία θα κινούνται στη γραμμή «Ολυμπιακό Χωριό – Σταθμός Κάτω Αχαρναί», συνδέοντας τον οικισμό του Ολυμπιακού Χωριού με το σταθμό του Προαστιακού

Η γραμμή θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί με έως τις 5 το απόγευμα. 

«Χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα έντονης προσπάθειας, για να αντιμετωπιστούν ζητήματα γραφειοκρατίας, εγκρίσεων, οργάνωσης ούτως ώστε να φτάσουμε στη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δώσουμε μια επιπλέον λύση μετακίνησης στους συμπολίτες μας, η οποία θα είναι δωρεάν.

Δείτε: Οι Δημοτικές Συγκοινωνίες της Αττικής

Ήταν μια δέσμευσή μας, την οποία κάνουμε πράξη και πολύ σύντομα να μπορούμε να προβούμε και σε άλλες παρόμοιες κινήσεις. Μέλημά μας παραμένει πάντα να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα κάθε δημότη», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δρομολόγια και στάσεις οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 11:00 έως τις 12:00 στα τηλέφωνα: 213-2072356, 213-2072548.

Σημειώνεται ότι στο δήμο Αχαρνών λειτουργούσε και παλαιότερα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας η οποία όμως διακόπηκε κατά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*