Τροχαίο ατύχημα με αστικό λεωφορείο το απόγευμα της Δευτέρας

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 10 Μαΐου στη Λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου, στο Παλατάκι.

Όπως αναφέρει το newpost.gr, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ ενώ έπεσε πάνω σε φανάρι της λεωφόρου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμός MEGA, ο οδηγός καθώς κατέβαινε τη Λεωφόρο Καβάλας, διαπίστωσε πως υπάρχει βλάβη στο όχημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσει το όχημα και να κατεβάσει τους επιβάτες, ενώ κάλεσε και το κινητό συνεργείο του ΟΑΣΑ.

Αφότου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, το όχημα για άγνωστη αιτία άρχισε να τσουλάει, ακολούθησε τρελή πορεία, ενώ παρασύρθηκε μια μοτοσυκλέτα καθώς και μια κολώνα. Στο σημείο επικράτησε μποτιλιάρισμα ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Το περιστατικό θυμίζει έντονα όσα συνέβησαν πριν από δύο μήνες στην λεωφόρο Κηφισίας, όταν άλλος οδηγός λεωφορείου είχε ακινητοποιήσει το όχημά του λόγω βλάβης αλλά αυτό για άγνωστο λόγο συνέχισε την πορεία του με αποτέλεσμα να ανέβει στο διάζωμα της λεωφόρου.

Πηγή: athenstransport.com, newpost.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*