Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο Τραμ – Άμεση αντίδραση από τον ηλεκτροδηγό

Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων μέσα σε κατάμεστο συρμό του Τραμ καταγράφηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ κ. Ηλίας Μανιατάκης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αλλοδαπός επιβάτης του Τραμ επιχείρησε να θωπεύσει δύο ανήλικους σε συρμό που κινούταν από τη Βούλα προς το ΣΕΦ, ενώ χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του μηχανοδηγού του συρμού ο δράστης συνελήφθη.

Όπως δήλωσε ο κ. Μανιατάκης, «ο οδηγός ενημερώθηκε πως στη στάση Πικροδάφνη έγινε κάποια φασαρία. Αμέσως, βάσει του πρωτοκόλλου, ακινητοποίησε το συρμό στη στάση Εδέμ και ενημέρωσε το Κέντρο Ελέγχου και Ασφαλείας του Τραμ και την Ελληνική Αστυνομία. Το περιστατικό έγινε στις 21:59 και στις 22:07 η αστυνομία και το προσωπικό της ΣΤΑΣΥ ήταν εκεί για να επιληφθούν του περιστατικού.»

Σύμφωνα με τον κ. Μανιατάκη, ο 35χρονος φερόμενος δράστης είχε προχωρήσει σε άσεμνες χειρονομίες προσπαθώντας να τραβήξει προς το μέρος του δύο ανήλικους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η αστυνομία εντόπισε τον φερόμενο δράστη, τον προσήγαγε στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου και τον παρέπεμψε στη δικαιοσύνη.

Πηγή: opentv.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*