Τρία καινούρια λεωφορεία παρέλαβε ο δήμος Χαϊδαρίου

Στην παραλαβή τριών καινούριων, ιδιόκτητων λεωφορείων προχώρησε ο Δήμος Χαϊδαρίου για να καλύψει τις ανάγκες της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Η προμήθεια των λεωφορείων έγινε με την αξιοποίηση  χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Φιλόδημος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο.

Τα 3  λεωφορεία που προμηθεύτηκε ο Δήμος  είναι τύπου midibus, ώστε να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση σε κάθε δρόμο του Χαϊδαρίου.  Ο κινητήρας των οχημάτων είναι Euro 6d,  190 ίππων. Διαθέτουν δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ABS, ASR αερανάρτηση πίσω, αυτόματο κλιματισμό τελευταίας γενιάς και σύστημα ράμπας για την είσοδο αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε σχετικά: «Ο στόλος της Δημοτικής Συγκοινωνίας Χαϊδαρίου ενισχύθηκε με 3 σύγχρονα  λεωφορεία που πληρούν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Μετά τη δρομολόγηση και των  νέων λεωφορείων, η Δημοτική Συγκοινωνία Χαϊδαρίου από το φθινόπωρο θα συνδέει όλες τις συνοικίες της πόλης με το Κέντρο και τον Σταθμό του Μετρό Αγία Μαρίνα.  Οι μετακινήσεις μέσα στο Χαϊδάρι γίνονται ευκολότερες και η καθημερινή μας ζωή καλύτερη. Άλλη μια δέσμευση μας προς τους Χαϊδαριώτες γίνεται πράξη».

Μέχρι στιγμής, τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου Χαϊδαρίου, τα οποία ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, πραγματοποιούταν με οχήματα τα οποία ο δήμος είχε μισθώσει από τον ΟΑΣΑ. Τον περασμένο Απρίλιο μάλιστα ξεκίνησαν τα δρομολόγια και στη λεωφορειακή γραμμή που λειτουργεί με κρατήσεις θέσεων μέσω εφαρμογής, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ, η οποία, σύμφωνα με το δήμο, παρουσιάζει ικανοποιητικές πληρότητες.

Πηγή: Δήμος Χαϊδαρίου

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*