Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο https://athenstransport.com/strikes

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αυτή την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 τα περισσότερα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα Τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 8:00 – 21:00 καθώς οι εργαζόμενοιθα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 8:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Υπενθυμίζεται ότι Λεωφορεία και Τρόλεϊ αρχίζουν να αποσύρονται έως και μία ώρα πριν την έναρξη της στάσης εργασίας, ενώ έως και μία ώρα απαιτείται και για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) θα κινείται από τις 10:00 έως τις 18:00.

Το Τραμ θα κινείται από τις 6:00 έως τις 24:00. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 7:30, ενώ οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22:30.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα λειτουργεί κανονικά όλη τη μέρα με εξαίρεση το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, όπου τα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιούνται λόγω της απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ.

Κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδυνά δρομολόγια της Τρίτης 4 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, η ανεξάρτητη αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή», ζητάει από τον ΟΑΣΑ την παράταση της ισχύος της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για χρονική διάρκεια ίση με εκείνη των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Διαβάστε περισσότερα: Παρέμβαση του Συνηγόρου του Καταναλωτή για τις κάρτες του ΟΑΣΑ

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter
Προσοχή: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αντιγραφή κειμένων από το athenstransport.com χωρίς άδεια και αναφορά πηγής.