Ανταποκρινόμενοι σε ένα χρόνιo αίτημα των αναγνωστών του Athens Transport, πλέον υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να μας στείλετε το δικό σας κείμενο προς δημοσίευση.

Εμπειρίες και συμβάντα (θετικά ή αρνητικά) από την καθημερινότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καταγγελίες, σκέψεις και ιδέες ή ότι άλλο βλέπετε σχετικό με τις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με το κείμενο σας (ιδανικά όχι παραπάνω από 300 – 500 λέξεις) και αν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για αποστολή φωτογραφιών ή κάποια απαραίτητη διευκρίνηση.  

***Προσοχή*** Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα δεν επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους για τις συγκοινωνίες της Αθήνας αλλά στέλνετε κείμενο για δημοσίευση σε αυτή τη σελίδα. 

 

Θυμήσου πως πρέπει να υπάρχουν πληροφορίες για το ΤΙ, ΠΩΣ, ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγινε.
Αν έχεις φωτογραφίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω email
Όχι προς δημοσίευση

  • Ο διαχειριστής του site έχει δικαίωμα να επεξεργαστεί το κείμενο για τη διόρθωση ορθογραφικών λαθών, μείωση του μεγέθους του ή άλλη βελτίωσή του.

  • Ο διαχειριστής του site έχει δικαίωμα να αφαιρέσει ή να παραλήψει μέρος του κειμένου αν αυτό αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή πρόσωπα που μπορούν εύκολα να ταυτοποιηθούν από τα συμφραζόμενα του κειμένου.

  • Ο διαχειριστής του site μπορεί να επιλέξει να μη δημοσιεύσει ένα κείμενο για μια σειρά από λόγους (δεν υπήρξε ανταπόκριση από τον αποστολέα για διευκρινήσεις ή παροχή άλλων πληροφοριών, δεν ταιριάζει με το ύφος του site, υπάρχουν αμφιβολίες για την εγκυρότητα όσων γράφονται, διαφημιστικό κείμενο κ.ά.)

  • Η δημοσίευση ενός κειμένου δεν συνεπάγεται με καμία υποχρέωση (οικονομική ή άλλη) της ιστοσελίδας athenstransport.com και του διαχειριστή της προς τον αποστολέα του.

  • Το όνομα (εφόσον έχει ζητηθεί να μη δημοσιευτεί) και το email του αποστολέα δεν θα δημοσιευτούν, δεν θα δοθούν σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθούν για όλους λόγους, πέρα από την επικοινωνία του διαχειριστή του site με τον αποστολέα, αν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο.

  • Η ιστοσελίδα athenstransport.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας αν και πάντοτε καταβάλλεται προσπάθεια για τον έλεγχο και επαλήθευση όσων γράφονται και την τήρηση της σχετικής δεοντολογίας.

Δείτε απόψεις αναγνωστών που έχουν δημοσιευτεί: #1#2#3#4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13