Τελευταία ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2022

To Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας αποτελείται από μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Τραμ, Προαστιακός) και μέσα οδικών μεταφορών (Αστικά Λεωφορεία, Τρόλεϊ). Η λειτουργία του Μετρό και του Τραμ γίνεται από τη δημόσια εταιρία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., των Λεωφορείων και Τρόλεϊ από την Ο.ΣΥ. και του Προαστιακού από την ιδιωτική εταιρεία Hellenic Train (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ). Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) εποπτεύει όλα τα παραπάνω μέσα, πλην του Προαστιακού.

ΣΤΑ.ΣΥ.

Μετρό

Το Μετρό της Αθήνας αποτελείται από 3 γραμμές συνολικού μήκους 90,1 χλμ. Συγκεκριμένα:

ΓΡΑΜΜΗ 1 (γνωστή και ως ΗΣΑΠ/Ηλεκτρικός): Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1869. Σήμερα εκτείνεται σε μήκος 25,7 χλμ. από την Κηφισιά ως τον Πειραιά. Εξυπηρετεί 24 σταθμούς. Συνδέεται με τη ΓΡΑΜΜΗ 2 στους σταθμούς Αττική και Ομόνοια, με τη ΓΡΑΜΜΗ 3 στους σταθμούς Μοναστηράκι και Πειραιάς και με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στους σταθμούς Νερατζιώτισσα και Πειραιάς.

ΓΡΑΜΜΗ 2: Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000. Σήμερα εκτείνεται σε μήκος 17,9 χλμ. από την Ανθούπολη ως το Ελληνικό. Εξυπηρετεί 20 σταθμούς. Συνδέεται με τη ΓΡΑΜΜΗ 1 στους σταθμούς Αττική και Ομόνοια, με τη ΓΡΑΜΜΗ 3 στο σταθμό Σύνταγμα, και με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο και τον ΟΣΕ στο σταθμό Λαρίσης.

ΓΡΑΜΜΗ 3: Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000. Σήμερα εκτείνεται σε μήκος 46,5 χλμ (συμπεριλαμβανομένου του επίγειου τμήματος μεταξύ Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο). Εξυπηρετεί 20 σταθμούς και επιπλέον 4, τους οποίους μοιράζεται με τον Προαστιακό. Συνδέεται με τη ΓΡΑΜΜΗ 1 στο σταθμό Μοναστηράκι και με τη ΓΡΑΜΜΗ 2 στο σταθμό Σύνταγμα.

 • Όλοι οι σταθμοί του Μετρό της Αθήνας:
ΓΡΑΜΜΗ 1 (ΗΣΑΠ) ΓΡΑΜΜΗ 2  ΓΡΑΜΜΗ 3
ΚΗΦΙΣΙΑ
(χάρτης)
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
(χάρτης)
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
(μετεπιβίβαση σε Προαστιακό, Αεροδρόμιο)
(χάρτης)
ΚΑΤ
(χάρτης)
Περιστέρι
(χάρτης)
 Κορωπί
(μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)
(χάρτης)
Μαρούσι
(χάρτης)
Άγιος Αντώνιος
(χάρτης)

Παιανία – Κάντζα
(μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)
(χάρτης)

Νερατζιώτισσα
(χάρτης)
Σεπόλια
(χάρτης)

Παλλήνη
(μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)
(χάρτης)

Ειρήνη
(χάρτης)
ΑΤΤΙΚΗ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1)
(χάρτης)

ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ
(μετεπιβίβαση σε Προαστιακό)
(χάρτης)

Ηράκλειο
(χάρτης)
ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
(ανταπόκριση με ΟΣΕ/Προαστιακό)
(χάρτης)
Χαλάνδρι
(χάρτης)
Νέα Ιωνία
(χάρτης)
Μεταξουργείο
(χάρτης)
Αγία Παρασκευή
(χάρτης)
Πευκάκια
(χάρτης)
ΟΜΟΝΟΙΑ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1)
(χάρτης)
Νομισματοκοπείο
(χάρτης)
Περισσός
(χάρτης)
Πανεπιστήμιο
(χάρτης)
Χολαργός
(χάρτης)
Άνω Πατήσια
(χάρτης)
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 3 και το ΤΡΑΜ)
(χάρτης)
Εθνική Άμυνα
(χάρτης)
Άγιος Ελευθέριος
(χάρτης)
Ακρόπολη
(χάρτης)
Κατεχάκη
(χάρτης)
Κάτω Πατήσια
(χάρτης)
Συγγρού – ΦΙΞ
(ανταπόκριση με το ΤΡΑΜ)
(χάρτης)
Πανόρμου
(χάρτης)
Άγιος Νικόλαος
(χάρτης)
Νέος Κόσμος
(ανταπόκριση με το ΤΡΑΜ)
(χάρτης)
Αμπελόκηποι
(χάρτης)

ΑΤΤΙΚΗ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 2)
(χάρτης)

Άγιος Ιωάννης
(χάρτης)
Μέγαρο Μουσικής
(χάρτης)
Βικτώρια
(χάρτης)
Δάφνη
(χάρτης)
Ευαγγελισμός
(χάρτης)

ΟΜΟΝΟΙΑ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 2)
(χάρτης)

Άγιος Δημήτριος
(χάρτης)

ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 2 και το ΤΡΑΜ)
(χάρτης)

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 3)
(χάρτης)

Ηλιούπολη
(χάρτης)

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1)
(χάρτης)

Θησείο
(χάρτης)
 Άλιμος
(χάρτης)
Κεραμεικός
(χάρτης)
Πετράλωνα
(χάρτης)
Αργυρούπολη
(χάρτης)
Ελαιώνας
(χάρτης)
Ταύρος
(χάρτης)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
(χάρτης)
Αιγάλεω
(χάρτης)
Καλλιθέα
(χάρτης)
Αγία Μαρίνα
(χάρτης)
Μοσχάτο
(χάρτης)
Αγία Βαρβάρα
(χάρτης)

Φάληρο
(ανταπόκριση με το ΤΡΑΜ)
(χάρτης)

Κορυδαλλός
(χάρτης)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 3, τον Προαστιακό, Λιμάνι Πειραιά)
(χάρτης)

Νίκαια
(χάρτης)

Μανιάτικα
(χάρτης)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
(ανταπόκριση με τη ΓΡΑΜΜΗ 1, τον Προαστιακό, Λιμάνι Πειραιά)

(χάρτης)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
(χάρτης)

Τραμ

Το σύγχρονο Τραμ της Αθήνας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2004. Το δίκτυο του Τραμ διαθέτει 59 στάσεις ενώ υπάρχουν δύο γραμμές:

 • 6: ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ  
 • 7: ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών γίνεται στις στάσεις Έδεμ και Πικροδάφνη.

 • Όλοι οι σταθμοί του Τραμ της Αθήνας:
Στάσεις τμήματος ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Ζάππειο, Λεωφ. Βουλιαγμένης, ΦΙΞ, Κασομούλη, Νέος Κόσμος, Μπακνανά, ΑιγαίουΑγίας Φωτεινής-Πλατεία, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αγία ΠαρασκευήΜήδειας-ΜύκαληςΕυαγγελική Σχολή, Αχιλλέως, Αμφιθέας, Παναγίτσα, Μουσών, ΈΔΕΜ, ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ
Στάσεις τμήματος ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ (στάσεις Πειραιά) Γήπεδο Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Νέο Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Δέλτα Φαλήρου, Αγία Σκέπη, Τροκαντερό, Πάρκο Φλοίσβου, ΦλοίσβοςΜπάτης, Εδέμ, Πικροδάφνη, Μαρίνα Αλίμου, Καλαμάκι, Ζέφυρος, Λουτρά Αλίμου, Ελληνικό, 1η Αγίου Κοσμά, 2η Αγίου Κοσμά, Άγιος ΑλέξανδροςΕλλήνων Ολυμπιονικών, Κέντρο Ιστιοπλοΐας, Πλατεία Βεργωτή, Παραλία Γλυφάδας, Παλαιό Δημαρχείο, Πλατεία Κατράκη, Αγγ. Μεταξά, Πλατεία ΕσπερίδωνΚολυμβητήριο, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Προαστιακός Σιδηρόδρομος

Τα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου της Αθήνας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004, εκτελούνται στους άξονες Αεροδρόμιο – Κιάτο και Πειραιάς – Χαλκίδα.

Σήμερα, εκτελούνται 4 διαφορετικά δρομολόγια:

Κατά συνέπεια, το τμήμα από Άνω Λιόσια έως Δουκίσσης Πλακεντίας εξυπηρετείται από 2-3 δρομολόγια την ώρα ανά κατεύθυνση, ενώ το τμήμα από Δουκ. Πλακεντίας έως Αεροδρόμιο από 4-5 (αν υπολογίσουμε και τα 2 δρομολόγια του Μετρό).

Η μετεπιβίβαση για όσους θέλουν να μετακινηθούν από το τμήμα Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κιάτο και αντίστροφα γίνεται στο σταθμό Κάτω Αχαρναί (ή εναλλακτικά στο σταθμό Άνω Λιόσια).

Η μετακίνηση μεταξύ Κιάτου και Πάτρας γίνεται με λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εξυπηρέτηση Αεροδρομίου: Από και προς το σιδηροδρομικό σταθμό Αεροδρομίου εκτελούνται 4 δρομολόγια ανά ώρα: 1 δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Πειραιάς – Αεροδρόμιο, 1 δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και 2 δρομολόγια του Μετρό Αεροδρόμιο – Πειραιάς – Δημοτικό Θέατρο (βλ. ενότητα Μετρό παραπάνω).

Μετακίνηση προς και από το κέντρο της Αθήνας μπορεί να γίνει με το δρομολόγιο του Μετρό προς Δημοτικό Θέατρο ή με το δρομολόγιο του Προαστιακού προς Πειραιά (αποβίβαση σε σταθμό Λαρίσης, ανταπόκριση με Μετρό). Εναλλακτικά με οποιοδήποτε δρομολόγιο του Προαστιακού ως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας και από εκεί μετεπιβίβαση σε Μετρό προς Δημοτικό Θέατρο.


Λεωφορεία και Τρόλεϊ

300 περίπου γραμμές αστικών (μπλε) Λεωφορείων και Τρόλεϊ εξυπηρετούν την Αττική. Για να βρείτε πληροφορίες δρομολογίων, ωραρίων, χάρτες, καθώς και υπηρεσίες τηλεματικής (χρόνος μέχρι την άφιξη στη στάση κλπ.) μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της γραμμής ή της στάσης που σας ενδιαφέρει στη διεύθυνση telematics.oasa.gr ή να κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας την εφαρμογή της τηλεματικής.

Αν θέλετε να δείτε μία λίστα με όλες τις γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ της Αθήνας: Γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ της Αθήνας

Η συχνότητα δρομολογίων και το ωράριο όλων των γραμμών μεταβάλλεται ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας (καθημερινή – Σάββατο – Κυριακή) και την εποχή (χειμερινό – θερινό πρόγραμμα). Τις αργίες ισχύει το πρόγραμμα της Κυριακής.

Για τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ που κυκλοφορούν τις νυχτερινές ώρες, δείτε: Τα νυχτερινά Λεωφορεία της Αθήνας


Επιπλέον πληροφορίες

Πληροφορίες δρομολογίων

Πληροφορίες για εισιτήρια, κάρτες κλπ.

Πληροφορίες πρόσβασης

Άλλες πληροφορίες

66 Comments

  • Στο αστικό τμήμα του προαστιακού (όπου και ισχύει το εισιτηριο των 1.40€) και σε όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ, μετακινούνται δωρεάν. Επίσης, μετακινούνται δωρεάν και στο αεροδρόμιο.

   Αντίθετα στο τμήμα του Προαστιακού δυτικά της Μαγούλας και βόρεια του ΣΚΑ, πληρώνουν ολόκληρο ή μειωμένο 25% ή έχουν δωρεάν μετακίνηση, ανάλογα τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούν τον προαστιακό. Δείτε αναλυτικότερα: http://www.trainose.gr/wp-content/uploads/2014/04/ekptwtiki_politiki_proastiakos.pdf

 1. Οι κάρτες θα σταλούν από το τέλος του μήνα λογικά, μιας και ο διαγωνισμός για τον ορισμό αναδόχου για την έκδοση των καρτών θα ολοκληρωθεί στα μέσα του μήνα.

 2. Γεια σας.Μενω Πετρουπολη και λογω του οτι αυριο δεν λειτουργουν μετρο, ηλεκτρικος και τραμ , θα χρειαστω τη βοηθεια οποιου γνωριζει για το πως μπορω να παω στο μερος που κανω πρακτικη. Παιρνω το Α11,Β11 και φτανω Αττικη.Απο εκει προς τα που πρεπει να παω και που πρεπει να κατεβω για να παω γ’ σεπτεμβριου?Συγκεκριμενα γ σεπτεμβριου 146. Ευχαριστω πολυ.

  • Αργησα λιγο αλλα υπαρχει και ενα δρομολογιο του Α7 που φτανει μεχρι τον αγιο στεφανο δηλαδη αν θες να πας απο μαρουσι νεα ερυθραια γυρω στης 12:30 περνεις αυτο. Αλιος περνεις 500 που ειναι νυχτερινο και ακολουθει της γραμμες της γραμμης 1 του μετρο πας κιφησια και περπατας

 3. Καλησπέρα .. Θα ηθελα απο την ηλιουπολη να πάω στα ΚΤΕΛ του Κηφισου .. Ποια μεσα μπορω να χρησιμοποιήσω ! Και βολεύει να πάω με το μετρο μέχρι το κέντρο και απο εκει με ταξί ;; Ειναι μακριά ;; Ευχαριστώ εκ των προτερων

 4. Γεια σας θα ηθελα πολυ να με βοηθουσατε γιατι εχω αγχωθει αρκετα.Πως μπορω απο τον σταθμο των κτελ στον κηφισο να παω στην 128 σετη στο καβουρι;;;;;;;;;;;;;

  • λεωφορειο 051 απο κτελ κηφισου σταματας μετρο μεταξουργειο περνεις το μετρο μεχρι ελληνικο και απο εκει περνεις το 122 κατεβαινεις σταση διασταυρωση καβουριου και απο εκει ειτε πας με τα ποδια ειτε περνεις το 117 απο την οδο καβουριου

 5. καλησπέρα σας,

  θα ήθελα να μεταβώ από το κτελ Κηφισού στο λιμάνι της Ραφήνας με κάποιο μέσω μεταφοράς από εκεί κοντά. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρίσκομαι στο λιμάνι το αργότερο στις 7 το πρωί. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

 6. η αφετηρια του κτελ ειναι κοντα στο σταθμο βικτωρια. στη διαδρομη περναει απο αμπελοκηπους,κατεχακη,εθνικη αμυνα,χολαργος,νομισματοκοπειο και προαστιακος-μετρο παλληνη

 7. Χαιρετε,μια βοηθεια παρακαλω.πρεπει αυριο να ειμαι κολωνο,δωδωνης 44 μενω νικαια.ποια ειναι η πιο σιγουρη διαδρομη και ποιο λεωφορειο πρεπει να παρω;;;;;ευχαριστω εκ των προτερων

 8. καλησπερα!πως μπορω να παω στο πορτο ραφτη και συγκεκριμενα στην παραλια ”ερωτοσπηλια”….εχουν προσβαση εκει τα μμε?ευχαριστω!!!

 9. Καλησπερα, για την Κυριακη του Πασχα, θα μπορουσατε να μου πειτε δρομολογια των ΚΤΕΛ απο Ξυλοκαστρο >προς> Αθηνα και απο Δερβενι >προς> Αθηνα ? Ευχαριστω.

 10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΜΟΓΜΑ Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

 11. Καλημέρα σας
  εκτός του παραδοσιακού Ηλεκτρικού από Πειραιά μέχρι Κηφισιά βλέπω οτι εξυπηρετεί και μία Γραμμή Λεωφορείου η (500 ) .. ……… τό ερώτημά μου είναι ποιο από τα δύο Μέσα είναι πιο γρήγορο και κατά πόσο ??? Ο ηλεκτρικός πρέπει να κάνει την Διαδρομή σε 50 λεπτά το (500 Λεωφορείο) σε καθημερινή και με νορμάλ συνθήκες πόσο κάνει ????

 12. Πείτε μου παρακαλώ πότε ακριβώς θα ανοίξει ο Σταθμός Αγ. Μαρίνα Χαιδάριου γιατί άλλο λένε για 13/12 και άλλοι για 14-15/12.
  Ευχαριστώ

 13. μενω νεο κοσμο και θα ηθελα να μου πειτε παρακαλω πως μπορω να πηγαινω μοσχατο με λεωφορειο … ευχαριστω εκ των προτερων !! =)

 14. Γεια σας θελω να ρωτησω! θελω να παω στο mall ξερει κανεις να μου πει πως να παω με μετρο ησαπ η κατι? Αλλα να μην ειναι μακρια η σταση απο το προορισμο.Ευχαριστω πολυ

 15. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχόλια με ερωτήσεις τύπου “Πώς θα πάω από το Α στο Β σημείο με τα Μέσα Μεταφοράς;” ΔΕΝ θα δημοσιεύονται καθώς είναι εύκολο να τις απαντήσει ο καθένας από μόνος του αν χρησιμοποιήσει το http://is.gd/googletransit ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή εφαρμογή που προσφέρει αυτή την υπηρεσία.

  • Συμπληρώνεις εδώ http://is.gd/googletransit αφετηρία και προορισμό και βλέπεις το συντομότερο δρομολόγιο. Η ερτ είναι ένα τέταρτο με τα πόδια από τα σταθμό της Αγίας Παρασκευής ή 5-6 στάσεις με το λεωφορείο από το σταθμό Νομισματοκοπείο.

 16. Επιτέλους άρχισαν να εφαρμόζονται -δειλά δειλά- και στη γραμμή 2 του Μετρό αναχωρήσεις πρώτων συρμών και από ενδιάμεσους σταθμούς και όχι μόνο από τερματικούς.
  Τις καθημερινές πλέον πρώτοι συρμοί στις 05:28 από Αττική προς Άγιο Δημήτριο και στις 05:30 από τους τερματικούς.

  Μετά το καλοκαίρι, που θα έχει ολοκληρωθεί η επέκταση του δικτύου της γραμμής 2, νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίζει να υπάρχει μια διαφορετική λογική στα πρώτα δρομολόγια, αντίστοιχη με αυτή που υπάρχει σήμερα μετά από στάσεις εργασίας στο Μετρό. Με απλά λόγια, να πάψει να υπάρχει η σημερινή τακτική του να ξεκινάει ο συρμός στις 05:30 από την Ανθούπολη και μέχρι να φτάσει στη Δάφνη να έχει ξημερώσει.
  Στην παρούσα κατάσταση και με δεδομένη τη χρονοαπόσταση 8-10′ στα πρωινά δρομολόγια, θα ήταν εφικτό να υπάρχουν αναχωρήσεις στις 05:30 με κατεύθυνση προς Άγιο Δημήτριο από τους σταθμούς ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ και ΣΥΓΓΡΟΥ/ΦΙΞ και με κατεύθυνση προς Ανθούπολη από τους σταθμούς ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΑΤΤΙΚΗ.
  Τι πετυχαίνουμε έτσι; Πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών τις πρωινές ώρες και ιδιαίτερα και των επιβατών που έχουν χρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ και μετεπιβιβάζονται σε ΑΤΤΙΚΗ ή ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μετρό, μιας και στη μεν γραμμή 1 τα δρομολόγια ξεκινούν στις 04:50, στη δε γραμμή 2 στις 05:30 με τον πρώτο συρμό προς Ανθούπολη να φτάνει στην ΑΤΤΙΚΗ στις 05:45.

 17. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω περίπου πόση ώρα διαρκεί το δρομολόγιο της γραμμής 790(νυχτερινό)? Δηλαδή εάν θελήσω να το πάρω από την Αργυρούπολη προς Γλυφάδα με το δρομολόγιο που ξεκινάει από Άγιο Αντώνιο στις 3.40, τι ώρα πρέπει να είμαι στη στάση περίπου?

  • Περίπου στις ΧΧ:00-ΧΧ:10 περνάει από την Ηλιούπολη (το έχω τσεκάρει πάρα πολλές φορές), οπότε δεν κάνει πολύ ώρα μέχρι την Αργυρούπολη. Δηλαδή το δρομολόγιο των 03:40 από Άγιο Αντώνιο θα περάσει από τη στάση που θες γύρω στις 04:00-04:10.

 18. Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω στατιστικά στοιχεία για την λαθρεπιβίβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

 19. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το ποιός είναι ο συντομότερος δρόμος για να πάω από την Αγία Βαρβάρα των Άνω Πατησίων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που ειναι κοντά στο Νομισματοκοπείο (εκτός από το να χρησιμοποιήσω τον ΗΣΑΠ μέχρι το Μοναστηράκι, μετά μετρό μέχρι Νομισματοκοπείο κ μετά λεωφορείο μέχρι την ΕΡΤ :///)!!!

  • θα κατεβεις νεα ιωνια θα περπατησεις 400 μετρα και θα παρεις το λεωφορειο 421 απο την οδο ελ αλαμειν σταση τροχονομος.μολις σε 23 στασεις ειναι το τερμα η πλατεια αγιας παρασκευης

 20. Καλημερα…Ειμαι φοιτητρια του Παντειου Πανεπιστημιου.Μενω στα Σεπολια..Τωρα πε τις απεργιες των μετρο πως μπορω να παω στο Παντειο με αλλη συγκοινωνια?Ευχαριστω εκ των προτερων.

 21. Σχόλιο 1:
  Στο τραμ ονομαστικά υπάρχουν και γραμμές 1 και 2 με διαφορετικά αρχαία ονόματα. Ουσιαστικά είναι τα δρομολόγια του Συντάγματος που τελειώνουν στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν το κέντρο είναι κλειστό.

  Νόμιζα ότι και το 040 (Πειραιάς – Σύνταγμα) λειτουργεί όλο το 24ωρο. Άλλαξε κάτι;

  Σχόλιο 2:
  Ώπα λάθος… μπερδεύτηκα με τις νυχτερινές γραμμές…

  Απάντηση από athenstransport.com:
  Ναι, το 040 λειτουργεί όλο το 24ωρο.

 22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ…ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΡΙΒΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜ.ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 826,824 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Σημείωση από athenstransport: Το σχόλιο μεταφέρθηκε από https://athenstransport.com/about/#comment-1636

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*