Σχετικά με το Athens Transport | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το AthensTransport.com είναι δημοσιογραφική ιστοσελίδα και δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΑΣΑ και τους φορείς του. Για επικοινωνία με τον ΟΑΣΑ (θέματα σχετικά με δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ και θέματα εισιτηρίων) δείτε εδώ, για επικοινωνία με την ΟΣΥ (θέματα σχετικά με λειτουργία Λεωφορείων και Τρόλεϊ δείτε εδώ) και για επικοινωνία με τη ΣΤΑΣΥ (θέματα σχετικά με τη λειτουργία Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) δείτε εδώ.

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, είναι πιθανό αυτή να έχει ήδη απαντηθεί στο AthensTransport.com. Ρίξτε μια ματιά στις Πληροφορίες

Αν θέλετε να στείλετε ένα κείμενο προς δημοσίευση, μπορείτε να το κάνετε συμπληρώντας τη φόρμα στην ενότητα ‘Στείλε Ό,τι Βλέπεις’

Ο πιο απλός τρόπος να πείτε τη γνώμη σας για κάτι που διαβάσατε στο AthensTransport.com είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο. Για παρατηρήσεις ή ιδέες σχετικά με άρθρα μπορείτε να μας βρείτε και στα social media (facebook, twitter).

Για άλλα θέματα που αφορούν την ιστοσελίδα μπορείτε να στείλετε email στο contact[at]athenstransport.com. Σημειώνεται ότι δεν απαντώνται email με απορίες για τη λειτουργία των συγκοινωνιών της Αθήνας τα οποία πρέπει να απευθυνθούν στους αρμόδιους φορείς.