Μιλήστε στην ΟΣΥ και κερδίστε 150 κάρτες για Λεωφορεία και Τρόλεϊ

Αντίγραφο από DSC04150

Ενημέρωση 9/4: Μέχρι και το Σάββατο 12 Απριλίου το λεωφορείο θα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι

————————————————————–

Ενημέρωση 4/4: Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου το λεωφορείο θα βρίσκεται στο σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι.

————————————————————–

Ενημέρωση 26/3: Από τις 26 Μαρτίου 2014 το λεωφορείο θα βρίσκεται στην Πλατεία Γλυφάδας επί της οδού Ναπολέοντα Ζέρβα

————————————————————–

Δράση με την ονομασία «Ελάτε να μιλήσουμε» θα πραγματοποιήσει η Ο.ΣΥ. τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η εταιρία ζητάει από τους επιβάτες της να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο όχημα της εταιρείας, το οποίο θα βρίσκεται το Μάρτιο και τον Απρίλιο διαδοχικά στο Σύνταγμα, το Χαλάνδρι, τη Γλυφάδα και το Περιστέρι και να κερδίσουν 150 κάρτες δωρεάν μηνιαίας μετακίνησης για το μήνα Μάιο με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Η πρώτη για τη δράση της Ο.ΣΥ. θα είναι η πλατεία Συντάγματος (απέναντι από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη) το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου 2014. Επόμενα σημεία συνάντησης τις προσεχείς ημέρες:

  • Γλυφάδα
  • Χαλάνδρι
  • Περιστέρι

Οι πολίτες που θα προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο διώροφο λεωφορείο θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις επιβατικές τους συνήθειες, το βαθμό ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και να καταθέσουν την άποψή τους για το πως αυτές θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Στο φυλλάδιο που περιέχει το ερωτηματολόγιο υπάρχουν, προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα, μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές λέξεις και φράσεις «αργκό» που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι στις Οδικές Συγκοινωνίες μαζί με τις επεξηγήσεις τους. Πρόκειται για χαρακτηριστικούς διαλόγους από αυτούς που εκτυλίσσονται καθημερινά μεταξύ των οδηγών στο δρόμο και στα αμαξοστάσια. Το φυλλάδιο επίσης περιέχει στοιχεία για το συγκοινωνιακό έργο, τα οικονομικά αποτελέσματα, τα οχήματα που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας και τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Πολύ καλή κίνηση από την ΟΣΥ που φαίνεται ότι ξεκινάει να δίνει προσοχή στην εξυπηρέτηση του κοινού, με τη λειτουργία μέχρι στιγμής 7 πειραματικών γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ.

????????????????????
Πηγή: ΟΣΥ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*