Τετάρτη 13 & Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: Απεργίες στις συγκοινωνίες της Αθήνας

Περιληπτικά:

  • Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου: Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00
  • Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου: 24ωρη απεργία στον Προαστιακό. Χωρίς δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο το Μετρό. Στάση εργασίας στο Μετρό και το Τραμ από τις 21:00

Ενημέρωση 12/9: Ανεστάλησαν οι στάσεις εργασίας στον ΗΣΑΠ με απόφαση του σωματείου των εργαζομένων, ύστερα από συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Τρίτη 12 και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.


Από τις 9:00 π.μ. έως τι 21:00 θα κινούνται τα Λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά αξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και αντιδρά στην απαξίωση των συγκοινωνιών και στην πολύωρη αναμονή στις στάσεις.

Κανένα δρομολόγιο τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και αυτών του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Η απεργία την συγκεκριμένη ημέρα αποφασίστηκε καθώς, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η μέρα που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα περάσει και επίσημα στους νέους ιδιοκτήτες της.

Εξαιτίας της απεργίας του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό.

Την ίδια μέρα (Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου) στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) και το Τραμ από τις 21:00 ως τη λήξη της κυκλοφορίας ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*