Επανέρχεται η κανονική λειτουργία της γραμμής 701 στο Ίλιον

Στην επαναφορά των κανονικών δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 701 Καματερό – Ίλιον – Σταθμός Ανθούπολη από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου αποφάσισε να προχωρήσει το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Προηγήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δημαρχείου Ιλίου με παρόντες αρμοδίους οι οποίοι δεσμεύτηκαν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στη γραμμή. 

Τα δρομολόγια της γραμμής είχαν τροποποιηθεί από την Τρίτη 29 Ιανουαρίου έτσι ώστε να μη διέρχονται μετά τη δύση του ηλίου (μετά τις 18:00) από την περιοχή όπου οδηγός λεωφορείου είχε δεχθεί επίθεση με σκοπό τη ληστεία από νεαρούς. Για την επίθεση συνελήφθησαν δύο άτομα. 

Στην ανακοίνωση του σωματείου επισημαίνεται πως αν επαναληφθεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό η τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής θα γίνει μόνιμη. 

Τον περασμένο Οκτώβριο, τα δρομολόγια των γραμμών 701 και 704 είχαν και πάλι μεταβληθεί καθώς μέσα σε δύο εβδομάδες είχαν σημειωθεί 11 επιθέσεις με πέτρες. Τα δρομολόγια τελικά επανήλθαν ύστερα από μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια σύσκεψης με την αστυνομία στα γραφεία του ΟΑΣΑ είχε αποφασιστεί να ληφθούν μέτρα αλλά αυτά φαίνεται πως λειτούργησαν μόνο προσωρινά. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*