Επιστολή σε Χρυσοχοΐδη από συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ για αύξηση των ελέγχων σε Αχαρνές και Φυλή

Αύξηση των ελέγχων της αστυνομίας σε επιβάτες λεωφορείων σε Φυλή και Αχαρνές ζητά με επιστολή που απευθύνει προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκειμένου να εξακριβωθεί αν τηρούνται τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Όπως επισημαίνουν, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αυξημένη επιβατική κίνηση σε λεωφορειακές γραμμές που διέρχονται από τις περιοχές αυτές, όπως η Α10 και Β10 στο δήμο Αχαρναί και 735 στο δήμο Φυλής. Στις γραμμές αυτές δεν τηρούνται οι ειδικές ρυθμίσεις μετακίνησης και προστασίας «λόγω της ιδιαιτερότητας πολλών επιβατών» με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασποράς του ιού.

Πέρα από τους ελέγχους, οι οδηγοί ζητούν συνεργασία της αστυνομίας στην περίπτωση που επιβιβάζονται σε λεωφορεία υπεράριθμοι επιβάτες καθώς και αύξηση των δρομολογίων των γραμμών αυτών ώστε να μη δημιουργούνται φαινόμενα συνωστισμού.

Εν τω μεταξύ, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τηναναστολή δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών της Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Δήμο Φυλής, 736 ΖΩΦΡΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΖΕΦΥΡΙ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 737 ΚΕΝΤΡΟ – ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗ – ΛΙΜΝΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ), από την Πέμπτη 9 Απριλίου και για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Η επιστολή του συνδικάτου προς τον κ. Χρυσοχοΐδη:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*