Ξεκίνησε η μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φετινή μεγάλη έρευνα του Athens Transport για τις συγκοινωνίες της Αθήνας. Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, δίνουμε το λόγο στους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, για να βαθμολογήσουν τα μέσα και να εκφράσουν τις απόψεις τους για μία σειρά θεμάτων σχετικών με τις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε τώρα το ερωτηματολόγιο

Για μία ακόμα φορά, στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η βαθμολόγηση κάθε μέσου από τους επιβάτες του, με βάση μία σειρά κριτηρίων. Στο δεύτερο μισό της έρευνας, οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτήσεων που καλύπτουν διάφορα θέματα όπως τα προβλήματα των μέσων μαζικής μεταφοράς, τις συνήθειες μετακίνησης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, την εισιτηριοδιαφυγή κ.ά.

Φέτος, λόγω των θεμάτων της επικαιρότητας, έχουμε συμπεριλάβει ειδικές ενότητες ερωτήσεων σχετικά με το πώς επηρεάζει τις συγκοινωνίες της Αθήνας η πανδημία του κορωνοϊού αλλά και την παραχώρηση γραμμών του ΟΑΣΑ στα ΚΤΕΛ.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου φτάνει περίπου τα 10-12 λεπτά. Δεν χρειάζεται όμως να βιαστείτε να το συμπληρώσετε αμέσως αφού θα βρίσκεται online τουλάχιστον ως τις αρχές Νοεμβρίου έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όσες το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις. Επίσης, οι περισσότερες ερωτήσεις είναι προαιρετικές που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να απαντήσετε σε ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχετε γνώμη.

Χάρη στην υποστήριξη των αναγνωστών του Athens Transport, η έρευνα που ξεκίνησε το 2014, συνεχίζεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Συγκεντρώνοντας χιλιάδες απαντήσεις κάθε χρόνο, αποτελεί τη μεγαλύτερη έρευνα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας και οδηγεί στην εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων για τη συνήθειες και τη γνώμη του επιβατικού κοινού σε πλήθος ζητημάτων σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες.

Μέχρι λοιπόν την ολοκλήρωση της έρευνας και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων, μπορείτε να διαβάσετε τα περυσινά αποτελέσματα (η αξιολόγηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, οι απόψεις των επιβατών για τις συγκοινωνίες της Αθήνας), και φυσικά να συμπληρώσετε το φετινό ερωτηματολόγιο!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*