Ηλεκτρικό λεωφορείο παρέλαβε ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ένα νέο ηλεκτρικό λεωφορείο μάρκας KARSAN e-JEST απέκτησε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης για τις ανάγκες της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας. Σχεδιασμένο ώστε να καταλάβει τις γραμμές της αστικής μετακίνησης, το e-JEST μπορεί να ελιχθεί σε στενούς δρόμους εύκολα, χάρη στο μικρό του μέγεθος. Το e-JEST σέβεται και διατηρεί την ιστορική δομή της πόλης.

Έχοντας ένα υπέροχο παρουσιαστικό, το e-JEST συνδυάζει το σχέδιο νέας γενιάς με το μικρό του μέγεθος, ταιριάζοντας στον χαρακτήρα της πόλης με τις διαστάσεις του και την πρακτική του χρήση. Είναι ένα λεωφορείο 9 θέσεων καθήμενων, 10 ορθίων και μίας θέσης για ΑΜΕΑ και έχει αυτονομία 200 χιλιομέτρων καθώς φορτίζει εύκολα μέσω της υποδοχής φόρτισης στην σχάρα της εμπρόσθιας όψης. Μπορεί να φορτιστεί με δύο τύπους AC / DC. Οι μπαταρίες των 44kWh μπορούν να φορτιστούν έως και στο 80% της χωρητικότητάς τους σε 55 λεπτά με γρήγορο φορτιστή.

Το ηλεκτρικό λεωφορείο αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος ανάπτυξης «Αντώνης Τρίτσης» και στην παραλαβή του παρέστη ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Κίνησης και Ανακύκλωσης κ. Γεώργιος Κουσίδης.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*