- Στη Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» μεταξύ 16:00 – 18:00 οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό Φάληρο χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
- Ο σταθμός Φάληρο θα λειτουργήσει μεταξύ 16:00 – 18:00 αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι για τους υπόλοιπους επιβάτες. Οι φίλαθλοι θα επιβιβάζονται σε ενισχυτικούς, επιπλέον συρμούς που δρομολογεί η ΣΤΑ.ΣΥ για την περίσταση και θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Φάληρο – Ειρήνη, χωρίς στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
- Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται στον σταθμό Μαρούσι σε συρμούς της Γραμμής με κατεύθυνση τον Πειραιά και θα αποβιβάζονται στον αμέσως επόμενο σταθμό Νερατζιώτισσα.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) θα επέλθουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο 17 Μαΐου 2025, λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Συγκεκριμένα:
athenstransport.com