Σχετικά με το Athens Transport | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

 

2009: To @athenstransport ξεκινάει στο twitter ως εθελοντική προσπάθεια για έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τις απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.

2010: Ξεκινάει η σελίδα Athens Transport στο facebook προκειμένου να γράφονται κείμενα που ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες αλλά και για να ενημερώνονται όσοι δεν χρησιμοποιούν το twitter.

2011: Δημοσιεύονται τα πρώτα άρθρα στο athenstransport.com, ένα από τα πρώτα site αφιερωμένα στις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Σήμερα: Το athenstransport.com είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τις συγκοινωνίες της Αθήνας. Πέρα από ειδήσεις για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, περιλαμβάνει άρθρα σχετικά με τις συγκοινωνίες σε όλο τον κόσμο και απόψεις για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την πολιτική και την πόλη.

Καθώς οι συγκοινωνιακοί φορείς έχουν βελτιώσει την επικοινωνία τους με το κοινό και καθώς πλέον υπάρχουν περισσότερες πηγές ενημέρωσης, η παράθεση πληροφοριών δεν αποτελεί πλέον το μοναδικό στόχο του site. Ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου περιλαμβάνει προσωπικές απόψεις και σχολιασμό της επικαιρότητας.

 

Υπενθύμιση: Το AthensTransport δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΑΣΑ και τους φορείς του