Αποκαθίσταται η κυκλοφορία του ΗΣΑΠ από τις 7 Ιουνίου

Τελευταία ενημέρωση: Οι εξελίξεις στα έργα του ΗΣΑΠ

Πρόοδος εργασιών στο σταθμό Μοναστηράκι (18/05/2011) Πηγή: Ovelikios
Πρόοδος εργασιών στο σταθμό Μοναστηράκι (18/05/2011) Πηγή: Ovelikios

Ομαλοποιείται η λειτουργία του ΗΣΑΠ μετά το τέλος των εργασιών στο υπόγειο τμήμα Αττική – Μοναστηράκι. Έτσι, από την Τρίτη 7  Ιουνίου οι συρμοί θα εκτελούν δρομολόγια σε όλο το τμήμα, από Πειραιά προς Κηφισιά με μοναδική μετεπιβίβαση στο σταθμό Ομόνοια.

Τα δρομολόγια που θα εκτελούνται θα είναι τα εξής: Πειραιάς – Ομόνοια – Πειραιάς και Ομόνοια – Κηφισιά – Ομόνοια. Η μετεπιβίβαση θα γίνεται στην κεντρική αποβάθρα του σταθμού Ομόνοια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συρμοί δεν θα πραγματοποιούν στάση στο σταθμό Μοναστηράκι στην κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Η κυκλοφορία στο τμήμα Μοναστηράκι – Θησείο θα συνεχίσει να γίνεται σε μονή τροχιά έως το τέλος των εργασιών. Υπενθυμίζεται ότι στο τμήμα αυτό οι εργασίες έχουν σταματήσει έως τις 2 Αυγούστου όταν θα εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο της Αθήνας αγωγή που έχει καταθέσει ομάδα πολιτών. Η παράδοση όμως στην κυκλοφορία της υπόγειας σήραγγας αναμένεται να μειώσει κατά πολύ την ταλαιπωρία των επιβατών ιδιαίτερα στο τμήμα Ομόνοια – Κηφισιά.

Διαβάστε περισσότερα: Παγώνουν μέχρι τον Αύγουστο τα έργα του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι

*Η αρχική ανακοίνωση του ΗΣΑΠ μιλούσε για αποκατάσταση της κυκλοφορίας την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Αργότερα διορθώθηκε σε Τρίτη 7 Ιουνίου.

Πηγή: ΗΣΑΠ, η φωτογραφία παραχωρήθηκε από τον Ovelikios 

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter