Κλειστό από τις 28 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου το τμήμα Μοναστηράκι – Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ

Εξέλιξη: Αποκαθίσταται η κυκλοφορία του ΗΣΑΠ από τις 7 Ιουνίου

Κλειστό θα παραμείνει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Δευτέρα 6 Ιουνίου το τμήμα ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ του ΗΣΑΠ. Καθώς τα έργα στο υπόγειο τμήμα του δικτύου από ΑΤΤΙΚΗ έως ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ οδεύουν προς ολοκλήρωση, το τμήμα από Άνω Πατήσια έως Αττική θα τεθεί εκτός λειτουργίας για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή Χ8 (ΑΤΤΙΚΗ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ) και με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό στο ήδη κλειστό τμήμα ΑΤΤΙΚΗ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.

Από την Τρίτη 7 Ιουνίου οι συρμοί θα εκτελούν δρομολόγια σε όλο δίκτυο του ΗΣΑΠ, από Πειραιά προς Κηφισιά με μοναδική μετεπιβίβαση στο σταθμό Ομόνοια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συρμοί δεν θα πραγματοποιούν στάση στο σταθμό Μοναστηράκι στην κατεύθυνση προς Κηφισιά.


*Η αρχική ανακοίνωση του ΗΣΑΠ μιλούσε για αποκατάσταση της κυκλοφορίας την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Αργότερα διορθώθηκε σε Τρίτη 7 Ιουνίου.

Πηγή: ΗΣΑΠ, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη swimparallel του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-SA 2.0

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter


4 Comments

  1. Σύμφωνα με τον ΗΣΑΠ από τις 8 Ιουνίου θα βρίσκονται σε λειτουργία ΟΛΟΙ οι σταθμοί του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των Θησείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Βικτώρια και Αττική.

    Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στη διασταύρωση των γραμμών, η μετακίνηση στο τμήμα Ομόνοια-Αττική θα γίνεται σε μονή γραμμή (όπως και το Θησείο-Ομόνοια)

  2. μηπως ξερει κανεις λεπτομερειες για τα νεα δρομολογια του ησαπ μετα τις 8/6? απο ο,τι διαβασα προβλεπεται νεα ταλαιπωρια στο κομματι ομονοια-πειραιας με ακομα μεγαλυτερη αραιωση των δρομολογιων και περασμα των συρμων απο το σταθμο στο μοναστηρακι χωρις σταση!! τουλαχιστον στα δρομολογια ομονοια-κηφησια θα επανελθει η λογικη συχνοτητα των 4-5 λεπτων (?)…

      • διαβασα με προσοχη αυτα που αναφερεις για τη νεα ροη δρομολογιων του ησαπ απο 8/6. απλα ακουσα και ρωταω μηπως καποιος αλλος γνωριζει οτι α) στο τμημα ομονοια-κηφησια μπορει να εχουμε διπλη γραμμη σε ολο το δικτυο πια αλλα η συχνοτητα των τρενων θα παραμεινει στα τωρινα επιπεδα λογω συνταξιοδοτησεων-μεταταξεων των υπαλληλων, αρα λογω ελλειψης προσωπικου και β) στη γραμμη ομονοια-πειραιας η ταλαιπωρια θα μεγαλωσει γιατι στο κομματι θησειο-ομονοια-θησειο με μονη γραμμη και σε ωρα αιχμης το καθε τρενο θα χρειαζεται κανενα τεταρτο για να καλυψει τη διαδρομη αυτη.αν παυσει η σταση των τρενων στο μοναστηρακι, τοτε μιλαμε παλι για νεα ταλαιπωρια στην ανταποκριση με τη γραμμη 3…

Comments are closed.