Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Κλειστό από τις 28 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου το τμήμα Μοναστηράκι – Άνω Πατήσια του ΗΣΑΠ

Share

    Εξέλιξη: Αποκαθίσταται η κυκλοφορία του ΗΣΑΠ από τις 7 Ιουνίου

    Κλειστό θα παραμείνει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Δευτέρα 6 Ιουνίου το τμήμα ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ του ΗΣΑΠ. Καθώς τα έργα στο υπόγειο τμήμα του δικτύου από ΑΤΤΙΚΗ έως ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ οδεύουν προς ολοκλήρωση, το τμήμα από Άνω Πατήσια έως Αττική θα τεθεί εκτός λειτουργίας για την ολοκλήρωση των εργασιών.

    Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τη λεωφορειακή γραμμή Χ8 (ΑΤΤΙΚΗ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ) και με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό στο ήδη κλειστό τμήμα ΑΤΤΙΚΗ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.

    Από την Τρίτη 7 Ιουνίου οι συρμοί θα εκτελούν δρομολόγια σε όλο δίκτυο του ΗΣΑΠ, από Πειραιά προς Κηφισιά με μοναδική μετεπιβίβαση στο σταθμό Ομόνοια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συρμοί δεν θα πραγματοποιούν στάση στο σταθμό Μοναστηράκι στην κατεύθυνση προς Κηφισιά.


    *Η αρχική ανακοίνωση του ΗΣΑΠ μιλούσε για αποκατάσταση της κυκλοφορίας την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Αργότερα διορθώθηκε σε Τρίτη 7 Ιουνίου.

    Πηγή: ΗΣΑΠ, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη swimparallel του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-SA 2.0

    Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter


 
 

Διαβάστε Περισσότερα