Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Γλυφάδα: Τραυματισμός ανηλίκου σε διάβαση του Τραμ

0
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από διερχομενο Τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:26 το απόγευμα, ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ σε σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του Τραμ. Στο...

Στάσεις εργασίας την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Share

    Πληροφορίες για όλες τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ στη σελίδα  http://athenstransport.com/strikes

    Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας αυτή την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

    Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα Λεωφορεία θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ. και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί γύρω στις 9:30 π.μ. (εξαρτάται από τις κυκλοφοριακές συνθήκες). Επίσης, η απόσυρση των οχημάτων από την κυκλοφορία ενδέχεται να αρχίσει από τις 20:00.

    Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει περίπου στις 9:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00.

    Λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν τα τρένα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ο Προαστιακός της Αθήνας. Επίσης, αναμένονται ακυρώσεις στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τετάρτη 8 Ιουνίου (εκκρεμεί ανακοίνωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

    Οι εργαζόμενοι στο Μετρό  θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. Οι συρμοί της γραμμής 3 του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο λόγω της 24ωρης απεργίας στον ΟΣΕ.

    Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ., και από 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Δείτε τα τελευταία δρομολόγια πριν τη στάση εργασίας αναλυτικά ΕΔΩ

    Τέλος, στο Τραμ, οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:00 π.μ., και από 23:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας απαιτείται περίπου 1μιση ώρα οπότε θα επέλθει γύρω στις 8:30 ενώ οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:30.

    Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σχετικά με τις απεργίες την Πέμπτη 9 Ιουνίου, θα ενημερωθεί αυτό το άρθρο και η σελίδα ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

    Τελευταία ενημέρωση: 8/6/2011, ώρα 10:00

    Πηγές: ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ, Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η φωτογραφία είναι από τον χρήστη NickChino του flickr και διανέμεται με την άδεια CC BY-NC-ND 2.0

    Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter
 
 

Διαβάστε Περισσότερα