Επαναλειτουργία λεωφορειακών γραμμών από τις 12 Σεπτεμβρίου

Επαναλειτουργούν οι λεωφορειακές γραμμές 560 «Σταθμός Κηφισιάς – Μορτερό – Νέα Ερυθραία» και 803 «Πειραιάς – Δάσος Β’ (μέσω Ιεράς Οδού)» από τις 12 Σεπτεμβρίου 2011, με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων.

Οι δύο αυτές γραμμές ήταν ανάμεσα στις 26 που καταργήθηκαν στο τέλος του Ιουλίου, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ. Η απόφαση για την επαναλειτουργία τους ελήφθη μετά από αντιδράσεις των δημοτικών αρχών του Χαϊδαρίου και της Κηφισιάς, τοπικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων αλλά και πολιτών.

Από τον ΟΑΣΑ πάντως δεν αποκλείεται η επαναλειτουργία ή η κατάργηση και άλλων λεωφορειακών γραμμών ενώ τον τελευταίο καιρό, σχεδόν κάθε μέρα ανακοινώνονται αλλαγές στα δρομολόγια πολλών λεωφορείων της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου επανέρχεται το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων του ΟΑΣΑ.

Δείτε επίσης: Καταργούνται και τροποποιούνται λεωφορειακές γραμμές από τις 23 & 25 Ιουλίου

Πηγή: ΟΑΣΑ

Για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας, ακολουθήστε το @AthensTransport στο twitter

1 Comment

  1. Ευτυχώς, αν κατάλαβα καλά, το λεωφορείο 523 Κηφισιά-Αδάμες τροποποίησε την πορεία του και περνάει από την πολύπαθη οδό χ.τρικούπη στην ν.ερυθραία, καλύπτοντας ουσιαστικά το κενό του Β7 που καταργήθηκε. ελπίζω τουλάχιστον να μην έχει τη συχνότητα δρομολογίων που είχε μέχρι πρότινος. πρέπει να αποτελέσει με συχνά δρομολόγια το βασικό μέσο σύνδεσης της αγοράς (που βρίσκεται κατα μήκος της χ,τρικούπη) και του σταθμού ησαπ της κηφισιάς

Comments are closed.