Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Πέμπτη 1 Μαρτίου

Share

    Πληροφορίες για απεργίες και διακοπές κυκλοφορίας στο  http://athenstransport.com/strikes

    Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρο, ΗΣΑΠ και Τραμ) λογω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑ.ΣΥ. την Πέμπτη 1 Μαρτίου.

    Σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία των μηχανοδηγών σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ κάνουν λόγο για “συνέχιση της αδυναμίας είσπραξης εσόδων, μιας και τα μισά και πλέον εκδοτήρια εισιτηρίων είναι κλειστά, με αποτέλεσμα η εισιτηριοδιαφυγή να έχει φθάσει σε πολύ υψηλά ποσοστά. Αυτό βέβαια προκαλείται συνδυαστικά με την ελλιπέστατη δυνατότητα ελέγχου των λαθρεπιβατών, εφόσον η Εταιρεία δεν έχει κάνει το παραμικρό για την αντιμετώπιση των ως άνω όλο αυτό το διάστημα, μια και οι απολύσεις ή οι μετατάξεις έχουν μειώσει τον αριθμό του προσωπικού.”

    Κανονικά θα κυκλοφορούν τα υπόλοιπα μέσα. (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Προαστιακός).

    Πηγή: ΟΑΣΑ

    Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

    Creative Commons License 

    Το παραπάνω κείμενο χορηγείται με άδεια 
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα