Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Σε λειτουργία οι πίνακες τηλεματικής των ΗΣΑΠ

Share

    Πίνακας τηλεματικής στο σταθμό Βικτώρια. Πηγή: Takis Karagiannis
    Πίνακας τηλεματικής στο σταθμό Βικτώρια. Πηγή: Takis Karagiannis

    Σε λειτουργία, ανά διαστήματα, βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα οι πίνακες τηλεματικής στις αποβάθρες της γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ).

    Οι πίνακες, όπως και αυτοί των γραμμών 2 και 3 εμφανίζουν την πραγματική ώρα άφιξης των συρμών σε αντίθεση με τους πίνακες του Προαστιακού που εμφανίζουν την ώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

    Η εγκατάσταση των ηλεκτρονικών πινάκων σε όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ είχε ολοκληρωθεί από τις αρχές του 2011 αλλά η  έναρξη της λειτουργίας τους καθυστέρησε λόγω της αναμονής για την εγκατάσταση και τις δοκιμές του συστήματος αυτόματης επίβλεψης συρμών μέσω του οποίου προσδιορίζονται οι νέοι χρόνοι διέλευσης των συρμών.

    Όσον αφορά το σαφώς πιο πολύπλοκο σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ που θα περιλαμβάνει τις γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, αναμένεται να δοθεί σε πλήρη λειτουργία το 2015.

    Φωτογραφία: @T_Karagiannis

    Creative Commons License

    Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
    Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα